Leuke ideeën voor een geslaagd familieweekend!

Een familieweekend, de één kijkt er al maanden naar uit, voor de ander voelt het als verplichting. Met deze ideeën weet je zeker dat iedereen een geslaagd familieweekend heeft.

Tips voor een verrassend leuk familieweekend

Een jaarlijkse verplichting dat verrassend leuk kan zijn: een familieweekend! Hoe maak je het voor iedereen leuk? Meestal is het leeftijdsverschil groot met een familieweekend. Wellicht gaan opa en oma mee, maar ook de jongste telg van de familie die nog maar een paar maanden oud is. Hoe kun je er voor zorgen dat iedereen, van jong tot oud, het naar zijn zin heeft?

Bekijk accommodaties

 

 • Kies een locatie die voor iedereen leuk is.
  Denk aan een vakantiehuis dat groot genoeg is voor meerdere personen, of kies voor enkele vakantiehuizen naast elkaar, zodat iedereen toch ook zijn eigen ding kan doen. Tips nodig voor het kiezen van een vakantiehuis? Gaan er kleine kinderen mee? Vraag of er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar zijn. Kijk goed of het vakantiehuis toegankelijk is voor ouderen, zodat opa en oma ook zorgeloos kunnen genieten van het familieweekend. Wil je graag je huisdier meenemen? Check bij het vakantiepark de mogelijkheden. Kijk eens bij het Noordzeepark voor mooie vakantiehuizen die ideaal zijn voor een familieweekend.

  Vakantiehuis

 • Zorg voor genoeg vermaak voor iedereen
  Zoveel mensen zoveel interesses, zorg dat er voor iedereen op het vakantiepark of in de buurt genoeg te doen is. Voor de kleinsten is een speeltuin erg leuk, voor de grotere kinderen een tropisch zwembad of bowlen, voor de ouderen is een fietstocht mooi om te doen of een wandeltocht door de duinen. Bezoek ook eens een mooi dorp in de buurt. Het prachtige stadje Goedereede bevindt zich op steenworp afstand van Ouddorp. De moeite waard om te bezoeken. Of beklim met de hele familie de vuurtoren in Ouddorp, een fantastische ervaring! Natuurlijk kan een dagje naar het strand ook niet ontbreken. De stranden van Ouddorp behoren bij de meest duurzame bestemmingen ter wereld!

  Fietsend gezin

 • Maak werk van de maaltijden
  Eten is naast lekker ook nog eens heel gezellig, zeker met de hele familie! Maak van de maaltijd een feestje. Je kunt heerlijke maaltijden klaarmaken in het vakantiehuis en gezellig buiten eten in de ruime tuin van je vakantiehuis. Is het geen weer om buiten te eten? Maak het binnen gezellig en geniet van de maaltijd en de gezelligheid met elkaar.
  Familieweekend eten

  Geen zin om te koken? Ga dan eens uit eten met elkaar. Ouddorp beschikt over een heel aantal gezellige restaurants. Bekijk hier de top 5 van beste restaurants in Ouddorp.

 • Geef elkaar de ruimte
  Heeft niet iedereen zin om overal mee mee te doen of naar toe te gaan? Forceer niets en geef elkaar de ruimte. Het kan voor sommige familieleden fijn zijn om zich even terug te trekken. Voorkom vervelende situatie door iedereen zijn wensen te respecteren.

Boek je familieweekend vroeg genoeg en geniet van de voorbereidingen. Het Noordzeepark in Ouddorp aan zee is uitstekend geschikt voor een heerlijk familieweekend. Bekijk de accommodaties of neem contact op.

Contact