Algemene informatie

Vakantiewoningen met privacy

Dit ruim opgezette vakantiepark ligt pal aan het Noordzeestrand met zijn brede zandstranden. De bungalows zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Het merendeel van de vakantiewoningen staat op een eigen perceel, slechts een enkeling is geschakeld. Alle bungalows hebben een riante tuin met groot terras. Boek direct uw huisje in Ouddorp!

Comfortabele vakantiewoningen

Aan comfort ontbreekt het u niet in uw vakantiewoning. Standaard hebben alle vakantiewoningen een royale woonkamer, luxe badkamer, complete keuken en eigen parkeerplaats(en) voor de deur. Ook een wasmachine en dvd-speler zijn aanwezig. Opvallend aan de vakantiehuizen op het Noordzeepark is de privacy. Vanuit uw raam kijkt u nooit in de tuin van de buren. Ook overnachten in Ouddorp? Boek één van onze comfortabele vakantiehuizen. Op het park zijn er veel vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan.

Watersportliefhebber

Dol op watersport? De nabijheid van de Noordzee, het Haringvliet én de Grevelingen maken Ouddorp aan Zee de ideale locatie voor watersporters!

Benieuwd naar leuke evenementen in de regio? Ga naar de pagina uitstapjes. Ook voor het boeken van een last minute vakantie komt u naar Noordzeepark. Boek direct een last minute bungalow!

Gratis brochure aanvragen