Bezorg je hond een droomvakantie

Bezorg je hond een droomvakantie!

“ Wat doen we met de hond?” Hoor je het jezelf al zeggen? Het is het eerste wat in je opkomt als je als hondenbezitter je vakantie gaat plannen. Het is heel begrijpelijk dat je je hond mee wilt nemen op vakantie en niet achter wilt laten in een dierenpension of bij een oppas. Ongetwijfeld zal er goed voor je hond gezorgd worden. Maar zorgen voor je hond doe je toch het liefste zelf? Op sommige vakantieadressen is je hond welkom! Lees snel verder!

Noordzeepark honden welkom

Een echte hondenvakantie voor je trouwe viervoeter is mogelijk!

De meeste honden vinden het heerlijk om te rennen en ravotten. Daarom is een vakantie aan het strand een ideale plek voor een vakantie met je hond. Een vakantiehuis op loopafstand van het strand zou natuurlijk helemaal mooi zijn. En dat kan! In het Noordzeepark in Ouddorp is je lieve viervoeter welkom! Het Noordzeepark heeft wel 29 vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan. Als je op zoek bent naar een vakantiehuis waar je huisdier welkom is, zoek dan niet verder maar neem contact op met het Noordzeepark.

Boek nu je vakantiehuis

 

Tips voor een vakantie met je hond

  • uitwaaien op het strand. Geniet optimaal van je vakantie door te wandelen over de prachtige Ouddorpse stranden. Waai lekker uit en ontstress terwijl je met je hond over het strand loopt. Geniet van het weidse uitzicht en van je hond die rennend en ravottend voor je uit gaat.

  • met een hond ben je actiever. Je hond houdt je bezig omdat hij veel beweging nodig heeft. Ga er lekker op uit en geniet niet alleen van het Ouddorpse strand, maar maak ook eens een fietstocht over de duinpaden.

  • maak een mooie avondwandeling met je hond en geniet van de ondergaande zon.

  • uitrusten bij de kachel. Na uren wandelen in de frisse buitenlucht heeft je hond wel even rust verdiend. Laat je hond heerlijk uitrusten bij de kachel en een dutje doen.

Zoals je ziet zijn er genoeg tips voor een vakantie met je hond. Wil je nog meer redenen om je hond mee te nemen op vakantie? Lees dan hier verder.

Noordzeepark honden strand

Diervriendelijke vakantiehuizen

Het Noordzeepark beschikt over diervriendelijke vakantiehuizen. Ze bevinden zich slechts binnen enkele honderden meters van de kust van de Noordzee. Voor honden is het Noordzeepark daarom een perfecte locatie. Ravotten door de duinen, even afkoelen in het water en vervolgens lekker bij de kachel uitrusten: een droomvakantie voor iedere hond.

Boek je droomvakantie voor je hond nu

Honden zijn welkom! Dat vinden we bij het Noordzeepark. Wist je dat je ook nog eens veel geld bespaart doordat je geen dure oppas of dierenpension hoeft te betalen? Bovendien hoef je je geen zorgen te maken of je hond wel in goede handen is. Vindt je ideale vakantiehuis hier en neem je hond mee op vakantie.

Heerlijk genieten van een prachtige vakantiewoning inclusief je trouwe viervoeter begint bij het Noordzeepark. Heb nog vragen? Neem gerust contact op met het Noordzeepark.

 Contact