Algemene informatie

Genieten in en rondom Ouddorp aan Zee

Vakantie aan de kust vieren in Ouddorp aan Zee is een feestje, zowel voor jong als oud. Wandelen, fietsen en waterpret aan de Grevelingen. Oude stadjes zoals Goedereede of de visafslag in Stellendam bezoeken: het kan allemaal op Goeree-Overflakkee. Ouddorp aan Zee ligt erg centraal. Binnen een zucht zit u in Zeeland met leuke steden zoals Zierikzee, Goes en Middelburg. Maar ook vestingstad Hellevoetsluis, Brielle en het gezellige Middelharnis zijn in de buurt. Boek direct één van onze vakantiehuisjes in Ouddorp

Prachtige natuurgebieden

De natuur op het eiland is prachtig. Vanaf onze camping Ouddorp bent u zeer snel in één van deze prachtige gebieden. Neem de Slikken van Flakkee, tussen Goedereede en Herkingen. Hier grazen het gehele jaar door Heckrunderen en Fjordenpaarden. Of bezoek natuurgebied De Kwade Hoek op de kop van het eiland. In het gebied, wat beheerd wordt door Natuurmonumenten, zijn drie gemarkeerde wandelroutes. Bij de VVV zijn wandelroutes voor de rest van het eiland verkrijgbaar. Ook voor vogelaars is De Kwade Hoek interessant vanwege de vele vogelobservatieposten. Ook kunt u over het strand langs de Noordzee wandelen.

Lekker winkelen in Ouddorp

Bent u iemand die graag winkelt? Dan bent u in Ouddorp aan het juiste adres. In het centrum van Ouddorp zijn meer dan vijftig winkels gevestigd, zoals kledingwinkels, schoenenwinkels en cadeauwinkels. Ook voor een souvenir kunt u in het centrum terecht.

Nooit uitgefietst

Als fietsliefhebber raakt u niet uitgefietst op het Zuid-Hollandse eiland. De dijken en polderwegen van Goeree-Overflakkee nodigen zeker uit tot een rondje. Heel het eiland is verbonden door een groot fietsknooppuntennetwerk. Liever eilandhoppen? Dat kan via het sluizencomplex van de Haringvlietdam bij Stellendam of via een oversteek met een van de pontjes.

Ontdek Goeree-Overflakkee en reserveer uw ruime en volledig ingerichte vakantiewoning op Noordzeepark!