Tips voor het kiezen van een vakantiehuis

Kindjes spelend in de herfst

Vakantie is een heel belangrijk moment. Soms moet je er gewoon even tussenuit om je batterij weer op te laden. Dan wil je dat alles vlekkeloos verloopt zodat je optimaal kunt ontspannen. Achteraf ervan balen dat je keuze voor het vakantiehuis niet helemaal de juiste was is dan niet bevorderend voor je rust. Hoe kies je dan het juiste vakantiehuis uit? Wij geven je graag tips.

Bepaal je budget

Voordat je een vakantie gaat plannen moet je eerst goed naar het budget kijken. Wat wil en kan je uitgeven aan je vakantie en hoeveel daarvan aan een vakantiehuis? Je budget bepalen is misschien wel het belangrijkste deel van het boeken van je vakantie. Als je weet hoeveel je kunt missen dan kan je gerichter zoeken naar een accommodatie.

Kies een locatie

Nadat je het budget hebt bepaald, ga je op zoek naar een passende locatie. Waar zou je graag op vakantie willen en wat laat je budget toe? Ben je een actieve vakantieganger of wil je liever ontspannende wandelingen maken in de natuur? Bekijk ook wat er allemaal te doen is in de omgeving en of dat past bij je wensen. Meestal kun je hiervoor websites als die van de VVV raadplegen.

Strand

Breng je wensen in kaart

Voor een top vakantie wil je natuurlijk dat alles zoveel mogelijk voldoet aan jouw wensen. Maak een lijstje voor jezelf wat jij belangrijk vindt aan een vakantiehuis. Moet het bijvoorbeeld een grote tuin hebben, een sauna en mogen de huisdieren mee etc. Of wil je misschien knusse avonden doorbrengen bij een open haard?

Bekijk het aanbod

Elk park heeft weer een ander aanbod aan vakantiehuizen. Op Noordzeepark zijn de vakantiehuizen verdeeld in klassen: VIP, TOP, premium, comfort en standaard.

VIP

De vakantiehuizen die in de VIP-klasse vallen zijn de meest luxueuze vrijstaande huizen op ons park. Alle VIP-vakantiehuizen beschikken over een open haard - heerlijk voor een romantisch avondje of gewoon knus met een boek en een wijntje! Naast een grote tuin zijn de vakantiehuizen ook allemaal voorzien van een internetverbinding en andere gemakken zoals een vaatwasser en wasmachine. Haringvliet 013 beschikt zelfs over een jacuzzi!

VIP

TOP

Dit zijn de echte toppertjes van Noordzeepark. Betaalbaar en luxe! Zes van deze toppers zijn ook boekbaar met een huisdier. Helaas geen jacuzzi, maar sommige hebben wel een open haard en een vrij uitzicht over de weilanden. Selecteer de gewenste opties in het linker menu op onze website en vind de meest geschikte huis voor jouw ideale vakantie.

Top vakantiehuis

Premium

De premium vakantiehuizen zijn over het algemeen van alle gemakken voorzien. Ook hier kun je de huisjes filteren door je wensen te selecteren in het linkermenu. Er zit zelfs een pareltje tussen met een eigen sauna!

Premium vakantiehuis

Comfort

Onze comfort-klasse bevat de meeste huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Check van te voren wel goed of de tuin volledig afgesloten is wanneer je met je hond vakantie komt vieren. Sommige zijn ook voorzien van een open haard.

Comfort vakantiehuis

Standaard

De standaard vakantiewoningen zijn ook hele fijne betaalbare accommodaties, sommige zijn voorzien van alle gemakken zoals een internetverbinding, vaatwasser en wasmachine. In deze categorie zijn er geen vakantiehuizen beschikbaar die geschikt zijn voor mindervaliden.

Standaard vakantiehuis

Wat al onze vakantiehuizen bieden is privacy en rust voor een optimale ontspanning. Twijfel niet langer en boek direct een verblijf in een mooie omgeving vlakbij het strand.