Vakantiehuisje in de duinen

Het strand van Ouddorp is een prachtige locatie voor een welverdiende vakantie. Zoekt u een comfortabel vakantiehuisje in de duinen, dan bent u bij ons van harte welkom. Onze huisjes in de duinen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een wasmachine, een droger en een vaatwasser. 

Faciliteiten rondom het vakantiehuisje

Op ons vakantiepark is genoeg te doen. Nabij uw vakantiehuisje in de duinen treft u onder andere een speeltuin, een sportveld en all-weather tennisbanen. Ook kunt u bij Noordzeepark Ouddorp fietsen en bolderwagens huren om er lekker op uit te trekken in de duinen. 

Vakantiehuisje in de duinen boeken

U kunt direct uw huisje in de duinen boeken door de verschillende huisjes op deze pagina te bekijken. Kiest u voor een eenvoudig vakantiehuisje of voor een luxe bungalow? Voor iedere doelgroep is er er een passend vakantiehuisje.

Wilt u meer informatie over ons vakantiepark? Heeft u een vraag over de accommodatie? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur een reactie! Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact? Bel dan naar 0187 - 683 099.

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 035

Klasse 2. TOP

De vakantiewoning bevindt zich in een rustige zijstraat.

€473
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 34

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€425
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning