Vakantiehuisje in de duinen

Het strand van Ouddorp is een prachtige locatie voor een welverdiende vakantie. Zoekt u een comfortabel vakantiehuisje in de duinen, dan bent u bij ons van harte welkom. Onze huisjes in de duinen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een wasmachine, een droger en een vaatwasser. 

Faciliteiten rondom het vakantiehuisje

Op ons vakantiepark is genoeg te doen. Nabij uw vakantiehuisje in de duinen treft u onder andere een speeltuin, een sportveld en all-weather tennisbanen. Ook kunt u bij Noordzeepark Ouddorp fietsen en bolderwagens huren om er lekker op uit te trekken in de duinen. 

Vakantiehuisje in de duinen boeken

U kunt direct uw huisje in de duinen boeken door de verschillende huisjes op deze pagina te bekijken. Kiest u voor een eenvoudig vakantiehuisje of voor een luxe bungalow? Voor iedere doelgroep is er er een passend vakantiehuisje.

Wilt u meer informatie over ons vakantiepark? Heeft u een vraag over de accommodatie? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur een reactie! Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact? Bel dan naar 0187 - 683 099.

Boek direct uw vakantiewoning

Deltageul 29

Klasse 3. Premium

Vrijstaande bungalow is gelegen aan de achterzijde van het park

€518
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning

Grevelingen 042

Klasse 3. Premium

Vrijstaand vakantiehuis dicht bij het strand,

€491
2 Slaapkamers 4 personen
Bekijk woning