Bezoek het Noordzeestrand - Noordzeepark

Heerlijk tot rust komen op het strand? Dat kan bij het Noordzeestrand in Ouddorp. Hier geniet u met uw gezin van de zon, de zee en het uitgebreide strand! Vanaf het Noordzeepark bent u met een paar minuten lopen op het Noordzeestrand. Boek daarom direct één van onze accommodaties.

Vraag onze brochure aan

Genieten op het Noordzeestrand

Op het Noordzeestrand in Ouddorp zijn er een groot aantal activiteiten die u kunt gaan doen, bijvoorbeeld (kite)surfen en blokarten. Het kilometerslange Noordzeestrand biedt u de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen aan zee.

Uw kinderen vermaken zich prima terwijl u uit kunt rusten en een mooi bruin kleurtje krijgt. Even van het strand af? Ga dan een drankje drinken aan één van de vele strandtenten aan het Noordzeestrand. Een echte aanrader is Strandpaviljoen Paal 10. Zij hebben de titel van beste terras van Nederland!

De Noordzee biedt u de mogelijkheid voor een verfrissende duik. Afkoelen na het zonnen of even lekker een stukje zwemmen, kom naar het strand van Ouddorp.

Noordzeepark

U bent helemaal ontspannen na een dagje op het Noordzeestrand. Wanneer u na een lange dag terugloopt over het zand met al uw spullen, is het een verademing als u bij het huisje op het Noordzeepark aankomt. Hier kunt u nagenieten van een dagje strand en avondeten in de tuin van het vakantiehuisje.

Naast het Noordzeestrand kunt u in de omgeving van het Noordzeepark verschillende natuurgebieden bezoeken. De Slikken van Flakkee, de Kwade Hoek, Hompelvoet, het Grevelingenmeer en de Kop van Goeree zijn stuk voor stuk schitterende natuurgebieden.

Goedkoop op vakantie op het Noordzeepark? Aan de Oosterplaat 05 in Ouddorp verblijft u al vanaf €199 per week. Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor 4 personen.

Meer weten over dit of één van onze andere vakantiehuisjes? Neem contact met ons op! Onze accommodaties bevinden zich op 10 minuten afstand van het Noordzeestrand.

Bekijk al onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Grevelingen 036

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande bungalow is zeer rustig gelegen in de straat Grevelingen.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Hompelvoet 07

Klasse 2. TOP

Mooie vrijstaande vakantiewoning.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning