Genieten aan het Grevelingenmeer, overnachten bij Noordzeepark!

Een dagje varen, zonnen en zwemmen of surfen in Zuid-Holland? Kom een dagje naar het Grevelingenmeer. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en heeft misschien wel het mooiste strand van Ouddorp. Een echte aanrader in het Grevelingenmeer is het onbewoonde eiland Hompelvoet. U vindt het meer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Op vakantie rond het Grevelingenmeer? Boek een accommodatie bij Noordzeepark!

Vraag onze brochure aan

Wat biedt het Grevelingenmeer?

grevelingenmeerHet Grevelingenmeer ligt tussen de Brouwersdam en de Grevelingendam. Deze vroegere zeearm werd in de jaren ’70 een natuur- en recreatiegebied. Er zijn verschillende vormen van recreatie mogelijk op het Grevelingenmeer. Bij de brouwersdam wordt veel gesurft. Met name windsurfen. U vindt hier een aantal surfscholen waar u het surfen binnen no-time onder de knie heeft!

Aan de andere kant van het Grevelingenmeer, bij Scharendijke, wordt veel gedoken. Hier is het Grevelingenmeer wat dieper en kunt u de onderwaterwereld van dichtbij bekijken. Ook voor sportvissers is het Grevelingenmeer erg geschikt. Vergeet echter niet om een vergunning mee te nemen!

Liever een dagje varen met uw boot? Ook dat kan op het Grevelingenmeer. Zo is er bij Port Zélande een grote haven. Vanaf hier kunt u het Grevelingenmeer op en aanleggen in onder andere de haven van Herkingen, Ouddorp, Brouwershaven of Bruinisse! Er worden ook rondvaarten georganiseerd op het Grevelingenmeer. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Het Noordzeepark

Na een dagje varen, windsurfen of duiken in het Grevelingenmeer kunt u heerlijk uitrusten op het Noordzeepark in Ouddorp. Wij bieden u een groot aantal vakantiehuisjes aan. Deze vrijstaande woningen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Bekijk ons aanbod accommodaties en boek direct een vakantiehuisje!

Naast het Grevelingenmeer zijn er meerdere uitstapjes die u kunt maken. Wat dacht u van heerlijk winkelen in Ouddorp of een terrasje pakken in Middelburg? In de omgeving van Ouddorp kunt u vanalles doen!

Boek direct uw vakantiewoning

Mosselbank 006

Klasse 4. Comfort

Deze vakantiewoning is ingericht voor 4 personen. Hierdoor beschikt u over veel ruimte. 

€491
2 Slaapkamers 4 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 41

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande vakantiewoning middenin het park. Met carpoort en parkeergelegenheid.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning