Dagje uit Maasvlakte

Dicht bij het nieuwste stuk Nederland komen en een havengebied in ontwikkeling zien? Ga dan een dagje naar de Maasvlakte.

Ontdek de Maasvlakte

Dagje uit maasvlakte

Via vier fietsroutes kunt u de Maasvlakte en Tweede Maasvlakte ontdekken. Ook kunt u de Tweede Maasvlakte vanaf het water beleven door aan boord te gaan van de FutureLand Ferry. Hierin laat u zich meevoeren langs nieuwe kades en vers opgespoten land en vaart u door de havens van de Tweede Maasvlakte.

Bij de Tweede Maasvlakte heeft u vanuit het Panorama Deck een fantastisch uitzicht op de nieuwe terminals en kunt u duiken in een BrainBox.

Ook het informatiecentrum FutureLand van de Tweede Maasvlakte is leuk om te bezoeken. Dit centrum is geschikt voor jong en oud. Er is hier van alles te doen, te zien en te leren. Bekijk de tweede Maasvlakte vanuit de lucht in 2035. Hoe ziet het er dan uit als alles volledig in gebruik is? Ook leert u alles over de reden van groei voor de Rotterdamse haven. Daarnaast komt u meer te weten over het opspuiten van een nieuw haventerrein en het lossen en laden van goederen aan de zeekades.

Neem alvast een virtuele tour door FutureLand

Nachtje verblijven op het Noordzeepark

Na een leuke dag op de Maasvlakte, is het heerlijk om aan te komen in een schoon en opgeruimd vakantiehuisje op het Noordzeepark. Zet de BBQ aan en geniet van de ondergaande zon. Boek snel uw accommodatie en verwen uzelf!

Heeft u vragen over het verblijf op het Noordzeepark? Neem dan contact met ons op. 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 49

Klasse 1. VIP

Welkom in deze moderne en gezellige vakantiewoning!

3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 006

Klasse 4. Comfort

Deze vakantiewoning is ingericht voor 4 personen. Hierdoor beschikt u over veel ruimte. 

€491
2 Slaapkamers 4 personen
Bekijk woning