Ouddorp in Zeeland: ideaal voor een vakantie

Veel mensen denken dat Ouddorp in Zeeland ligt, maar dit is niet zo. Ouddorp ligt op het eiland Goeree-Overflakkee. Dit is het onderste eiland van de Zuid-Hollandse eilanden. Ouddorp voelt een stuk Zeeuwser dan de rest van Zuid-Holland. Dit komt doordat Ouddorp aan het strand ligt. Daarnaast is Ouddorp niet zo groot en is er geen sprake van massatoerisme, zoals bijvoorbeeld in Zandvoort en Scheveningen.

Gratis brochure aanvragen

Ouddorp: 15 minuten rijden van Zeeland

Hoewel Ouddorp niet in Zeeland ligt, is de afstand tussen Zeeland en Ouddorp zeer klein. Vanaf Ouddorp staat u binnen 15 minuten in het centrum van Renesse of Burgh-Haamstede. De grootste stad van Schouwen-Duiveland - Zierikzee - is slechts 25 minuten verwijderd van Ouddorp. Een dagje Middelburg, Vlissingen of Goes? Een klein uurtje rijden en u geniet van deze Zeeuwse steden.?

Geniet van een weekje Zeeland in Ouddorp

U kunt genieten van de schoonheid van Zeeland als u in Ouddorp verblijft. Heeft u nog geen vakantie geboekt voor de komende vakantie? Boek dan nu uw vakantie in Zeeland bij Noordzeepark! Wij hebben diverse prachtige accommodaties beschikbaar voor u.

Bekijk onze Facebookpagina

 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 41

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande woning heeft een afgesloten tuin en is mooi groen aangelegd.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Deltageul 40

Klasse 3. Premium

Deze bungalow is gelegen aan het einde van een doodlopend straatje.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning