Recreatie


Ouddorp: ideaal voor watersporters

De ligging van Ouddorp aan Zee is uniek. De Noordzee, Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn allemaal binnen handbereik dus: In de directe omgeving kunt u zeilen, duiken, surfen en zwemmen. Enorm populair is het windsurfen, en de laatste jaren ook kitesurfen. Het grote voordeel van Ouddorp aan Zee is: er staat vrijwel altijd wind dus watersporten kan eigenlijk altijd.

Bij de receptie van het Noordzeepark vindt u meer informatie over de watersportmogelijkheden in de omgeving van het Noordzeepark.

Gratis brochure aanvragen


Wandelen, vissen, varen en zonnen

Door diezelfde stevige wind kan op aangewezen plaatsen goed gevliegerd worden - met of zonder strandbuggy.

Ook kunt u lekker vissen of gewoon wandelen en relaxen op het strand, want ook daarvoor leent het Noordzeestrand zich uitstekend. Heeft u een boot? Op twee plaatsen in Ouddorp kan de boot te water worden gelaten.

Cultuur, natuur en historie

In de omgeving vindt u pittoreske vestingstadjes, prachtige natuur- en duingebieden, vogelkijkhutten, maar ook een rijke historie aan deltawerken, handel, architectuur en het authentieke boerenleven op Goeree-Overflakkee.

Winkelen en uitgaan

 In de omgeving zijn talloze mogelijkheden om te winkelen, terrasjes te pakken of 's avonds gezellig uit te gaan in het nabijgelegen Renesse, maar ook in Ouddorp zelf of in een van de hippe strandtenten, waar talloze feestjes worden gegeven.

Kortom: bij Noordzeepark in Ouddorp bent u omgeven door bruisende mogelijkheden op het gebied van sport, cultuur, ontspanning en nog veel meer.

Bekijk onze accommodaties