Vakantiehuis met hond

Als u op vakantie gaat en u heeft een hond, wilt u die natuurlijk het liefst meenemen. Dit kan ook bij de vakantiehuizen van bungalowpark Noordzeepark. Echter, niet in elk vakantiehuis is een hond toegestaan. 

Bekijk onze vakantiehuizen

Selecteer 'huisdier toegestaan' in het filter en u krijgt direct een overzicht
met de accommodaties waar uw hond is toegestaan 

Op vakantie met uw hond aan zee

In totaal heeft Noordzeepark 29 vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wanneer u kiest voor een bungalow aan de kust kunt u dus in een groot gedeelte van de vakantiehuizen uw huisdier meenemen. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie door bijvoorbeeld te wandelen met uw hond over het schitterende strand. Bovendien heeft het vakantiehuis waar uw hond welkom is een omheining, zodat uw hond niet snel weg zal/kan lopen.

De diervriendelijke vakantiehuizen van Noordzeepark bevinden zich binnen enkele honderden meters van de kust van de Noordzee. Voor honden is dit een perfecte locatie. Heerlijk rennen door de duinen, even afkoelen in het water en vervolgens lekker kluiven op een bot in de achtertuin: een droomvakantie voor iedere hond.

Vakantiehuis waar uw hond welkom is

Alle vakantiehuizen op het Noordzeepark hebben een eigen parkeerplaats, zodat u uw hond gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Ga bijvoorbeeld naar het Noordzeestrand, het Grevelingenmeer, natuurgebied De Kwade Hoek, Ouddorp of Zierikzee. Er zijn voldoende leuke activiteiten te ondernemen. 

Contact over vakantiehuis met hond

Heeft u een vraag over het meenemen van uw hond? Wilt uw weten in welke vakantiehuizen een hond is toegestaan? Neem dan contact op met het Noordzeepark. Wij helpen u graag! 
  

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 093

Klasse 

Geschakelde" niet roken" bungalow met parkeerplaats op het plein voor de woning.

3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 07

Klasse 1. VIP

Vakantie in een oase van rust!

€458
4 Slaapkamers 8 personen
Bekijk woning