Vakantiehuis met hond

Als u op vakantie gaat en u heeft een hond, dan wilt u die natuurlijk het liefst meenemen. Dit is mogelijk bij de vakantiehuizen van bungalowpark Noordzeepark. Echter, niet in elk vakantiehuis is een hond toegestaan. Wanneer u onze accommodaties via de groene button hieronder bezoekt en daar 'huisdier toegestaan' selecteert in het filter, krijgt u een overzicht van alle huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Bekijk onze accommodaties

Vakantiepark nabij Zeeland met hond

hond strand

In totaal heeft Noordzeepark 29 vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wanneer u kiest voor een bungalow aan de kust kunt u dus in een groot gedeelte van de vakantiehuizen uw huisdier meenemen. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie door bijvoorbeeld te wandelen met uw hond over het schitterende strand. Bovendien heeft het vakantiehuis waar uw hond welkom is een omheining, zodat uw hond niet snel weg zal/kan lopen.

De diervriendelijke vakantiehuizen van Noordzeepark bevinden zich binnen enkele honderden meters van de kust van de Noordzee. Voor honden is dit een perfecte locatie. Heerlijk rennen door de duinen, even afkoelen in het water en vervolgens lekker kluiven op een bot in de achtertuin: een droomvakantie voor iedere hond.

Gratis brochure aanvragen

Zoekt u een vakantiehuis waar uw hond welkom is?

Alle vakantiehuizen op het Noordzeepark hebben een eigen parkeerplaats, zodat u uw hond gemakkelijk overal mee naar toe neemt. In de omgeving kunt u genieten van het Noordzeestrand, het Grevelingenmeer, natuurgebied De Kwade Hoek, Ouddorp of Zierikzee. Er zijn voldoende leuke activiteiten te ondernemen. Van fietsen tot watersport en van strandtenten tot winkelcentra en pittoreske vestingstadjes.

hond strand

Ontdek de omgeving

Heeft u een vraag over het meenemen van uw hond? Wilt u weten in welke vakantiehuizen een hond is toegestaan? Of wilt u een last minute zeeland met hond boeken? Neem dan contact op met het Noordzeepark. Wij helpen u graag! 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 41

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande woning heeft een afgesloten tuin en is mooi groen aangelegd.

€326
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Grevelingen 102

Klasse 5. Standard

Een mooie en verzorgde vrijstaande recreatiewoning op een uniek plekje.

€309
2 Slaapkamers 4 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 34

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€326
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 069

Klasse 4. Comfort

​Deze geschakelde bungalow met afgesloten tuin, ligt vrij vooraan in het park.

€326
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 024

Klasse 4. Comfort

Dicht bij het strand, vrijstaande vakantiewoning voor 6 personene.

€326
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning