Vakantiehuis met hond

Als u op vakantie gaat en u heeft een hond, dan wilt u die natuurlijk het liefst meenemen. Dit is mogelijk bij de vakantiehuizen van bungalowpark Noordzeepark. Echter, niet in elk vakantiehuis is een hond toegestaan. Wanneer u onze accommodaties via de groene button hieronder bezoekt en daar 'huisdier toegestaan' selecteert in het filter, krijgt u een overzicht van alle huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Bekijk onze accommodaties

Vakantiepark nabij Zeeland met hond

hond strand

In totaal heeft Noordzeepark 29 vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wanneer u kiest voor een bungalow aan de kust kunt u dus in een groot gedeelte van de vakantiehuizen uw huisdier meenemen. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie door bijvoorbeeld te wandelen met uw hond over het schitterende strand. Bovendien heeft het vakantiehuis waar uw hond welkom is een omheining, zodat uw hond niet snel weg zal/kan lopen.

De diervriendelijke vakantiehuizen van Noordzeepark bevinden zich binnen enkele honderden meters van de kust van de Noordzee. Voor honden is dit een perfecte locatie. Heerlijk rennen door de duinen, even afkoelen in het water en vervolgens lekker kluiven op een bot in de achtertuin: een droomvakantie voor iedere hond.

Gratis brochure aanvragen

Zoekt u een vakantiehuis waar uw hond welkom is?

Alle vakantiehuizen op het Noordzeepark hebben een eigen parkeerplaats, zodat u uw hond gemakkelijk overal mee naar toe neemt. In de omgeving kunt u genieten van het Noordzeestrand, het Grevelingenmeer, natuurgebied De Kwade Hoek, Ouddorp of Zierikzee. Er zijn voldoende leuke activiteiten te ondernemen. Van fietsen tot watersport en van strandtenten tot winkelcentra en pittoreske vestingstadjes.

hond strand

Ontdek de omgeving

Heeft u een vraag over het meenemen van uw hond? Wilt u weten in welke vakantiehuizen een hond is toegestaan? Of wilt u een last minute zeeland met hond boeken? Neem dan contact op met het Noordzeepark. Wij helpen u graag! 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 19

Klasse 4. Comfort

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€326
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 06

Klasse 3. Premium

Sfeervolle woning in een rustig deel van het park.

€344
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 23

Klasse 2. TOP

Mooi gelegen bungalow aan een rustig hofje.

€363
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 33

Klasse 3. Premium

Mooie, vrijstaande vakantiewoning aan het einde van een doorlopend straatje.

€344
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 067

Klasse 5. Standard

Deze geschakelde vakantiewoning ligt voorin het park en is zeer rustig.

€309
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning