Faciliteiten vakantiepark

strand  
Strand & zee

Noordzeepark ligt direct aan het mooiste strand van Nederland, namelijk het Noordzeestrand op Goeree-Overflakkee.

springert   
Eten & drinken

Tijdens uw verblijf op het Noordzeepark kunt u terecht bij een van de talloze restaurants in de omgeving, zoals Brasserie de Strandweg, Bij Marc of Paal 10.

 
Supermarkt

Op het park is een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en souvenirs. Deze supermarkt is geopend van maart tot november. Op slechts 2 kilometer van het Noordzeepark treft u meerdere supermarkten die het hele jaar geopend zijn. 

speeltuin vakantiepark  
Speeltuin

Voor kinderen is er op Noordzeepark genoeg te beleven. Zij kunnen zich uren vermaken met de verschillende toestellen in de speeltuin!

tennis  
Sport & spel

Op Noordzeepark kunt u het gehele jaar door terecht op onze all-weather tennisbanen. Wilt u liever een andere sport beoefenen? Op het grote sportveld kunt u diverse sporten zoals voetballen beoefenen.

tennis  
Jumbo Ouddorp Sperling

Naast onze eigen supermarkt, ben je van harte welkom bij Jumbo Ouddorp Sperling voor je dagelijkse boodschappen. De vriendelijke medewerkers staan voor je klaar om je te verwelkomen in de winkel. 

Verhuurmogelijkheden

fietsen  
Verhuur van fietsen

In de directe omgeving vindt u diverse mooie fietsroutes die voeren door de mooiste natuurgebieden en/of de leukste dorpjes. Fietsen en fietskaarten kunt u huren/kopen bij de receptie van het Noordzeepark. 

bolderwagen  
Verhuur van bolderwagen

Speciaal voor kinderen zijn er bolderwagens te huur, waarmee u op een leuke manier uw kinderen kunt vervoeren.

beddengoed  
Verhuur van bedden- en linnengoed

Wilt u extra luxe tijdens uw verblijf op het Noordzeepark? Kies er dan voor om uw bedden en linnengoed niet zelf mee te nemen, maar om dit te huren.

kinderstoel  
Verhuur van kinderstoelen

Voor de allerkleinsten kunt u tegen een kleine vergoeding bij ons terecht voor het huren van een kinderstoel.

Gratis brochure aanvragen