Ligging

In enkele minuten op het Noordzeestrand

Het Noordzeepark ligt pal aan het mooiste strand van Nederland. Wanneer u één van de verschillende types bungalows aan de kust huurt, loopt u vanuit het park in enkele minuten naar de Noordzee. Daar wappert al jaren de Blauwe Vlag. Deze vlag wordt alleen toegekend aan stranden die aan strenge eisen voor schoonheid en netheid voldoen en dat doet Ouddorp aan Zee! De kwaliteit van het zwemwater is uitstekend.

Vraag onze brochure aan

Boek daarom direct uw huisje aan de kust bij Noordzeepark, een schitterend vakantiepark aan de kust. Naast het Noordzeestrand vindt u in de buurt van het Noordzeepark bovendien het Haringvliet en de Grevelingen waar het ook heerlijk verblijven is.

Op de fiets of met de auto is het oude centrum van Ouddorp met leuke winkels en supermarkten snel te bereiken. Ook met slecht weer is er genoeg te doen in de omgeving. Met de auto zijn er, op ongeveer 10 minuten afstand ,twee overdekte zwembaden.

Wilt u een fiets of bolderkar huren? Check de faciliteiten op het park. Of wilt u een vakantiehuisje in Zeeland reserveren? Bekijk dan direct het aanbod vakantiehuisjes in Zeeland en boek direct.