Kindvriendelijke vakantiehuizen

Wilt u er even lekker tussenuit op een vakantiepark waar uw kinderen ook heerlijk kunnen genieten? Dit kan bij Noordzeepark. Het kindvriendelijke vakantiepark Noordzeepark biedt kindvriendelijke vakantiewoningen. U kinderen vermaken zich op het park terwijl u een boek leest in de grote tuin rondom uw woning. 

Kindvriendelijke voorzieningen

kindvriendelijke vakantiehuizenNoordzeepark ligt in een kindvriendelijke en rustige omgeving. Daarnaast zit het park niet aan een drukke weg. Uw kinderen kunnen daarom rondom de vakantiewoningen rustig spelen zonder dat u ze steeds in de gaten hoeft te houden. Ook beschikt het park over een speeltuin waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Elke kindvriendelijke vakantiewoning beschikt over een flinke tuin waar uw kinderen kunnen spelen. De kindvriendelijke vakantiehuisjes zijn ook voorzien van kinderstoelen en kinderbedjes. Daarnaast is het fijn dat u over een eigen keuken beschikt, als het eten van uw baby bijvoorbeeld verwarmd moet worden. Een vaatwasser en wasmachine dragen ook bij aan een relaxte vakantie.

Boek een kindvriendelijk vakantiehuis

Bent u geïnteresseerd in een kindvriendelijke vakantiewoning? Boek dan direct uw overnachting(en). Heeft u nog vragen over onze kindvriendelijke vakantiehuizen? Neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over...

Boek direct uw vakantiewoning

Zuiderdiep 41

Klasse 3. Premium

Deze vrijstaande bungalow beschikt over een afgesloten tuin.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 39

Klasse 2. TOP

Ruime vakantiewoning voor rust en ontspanning.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning