Tips voor een heerlijke herfstvakantie in Ouddorp

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Waar ga jij heen met je gezin? Voor een heerlijke herfstvakantie in eigen land hoef je niet ver te zoeken. Een ultieme herfstvakantie beleef je in Ouddorp. Lees hier tips en inspiratie voor een heerlijke herfstvakantie op Goeree-Overflakkee. 

Bekijk accommodaties

 

Herfstvakantie in Ouddorp: tips to do

Als je van plan bent om je herfstvakantie door te brengen in Ouddorp ben je verzekerd van een heerlijke vakantie.  Lees hier tips en inspiratie wat je allemaal kunt doen in en rond Ouddorp.  

 1. Lekker uitwaaien op het strand
  Het strand is een perfecte plek om lekker uit te waaien en om alle stress te laten varen. Kleed je goed aan tegen de wind en kou en ga lekker naar buiten. Je kunt uren struinen langs de waterrand of langs de duinen. De gezonde zeelucht zal je goed doen en het is gezond om uren te wandelen in de buitenlucht. Uitwaaien op het strand is heel ontspannend.

 2. Doe gezellig spelletjes met elkaar
  Wat is er gezelliger dan op een herfstachtige dag gezellig met elkaar spelletjes te doen in je vakantiehuis. Je hebt tijd voor elkaar in je vakantie en dan zijn gezelschapsspellen een perfecte opvulling van je tijd. Wil je tips voor de leukste spellen in je herfstvakantie?  

Spelletjes Noordzeepark

 1. Ga heerlijk uit eten
  Uit eten is natuurlijk altijd goed, zeker in je vakantie. Ouddorp heeft heel wat mooie plekjes te bieden. Zowel overdag als ‘s avonds kun je in Ouddorp genieten van het heerlijkste eten of sfeervolle plekken. Neem de tijd om met elkaar uit eten te gaan. Omdat er in Ouddorp zoveel restaurants en eetgelegenheden zijn helpen wij je op weg. Bekijk hier de Top 5 beste restaurants in Ouddorp.  

Restaurants Ouddorp

 1. Bezienswaardigheden in Ouddorp
  Wil je er graag op uit? Ook daarvoor zijn er genoeg mogelijkheden in Ouddorp. Ouddorp is namelijk het oudste dorp van Goeree-Overflakkee en heeft daarom een rijke historie. Veel bezienswaardigheden geven je daar een goed beeld bij. Uiteraard ontbreken molens niet in Ouddorp. Altijd mooi om te bezichtigen. Daarnaast heeft Ouddorp nog een heel aantal kenmerkende bezienswaardigheden zoals Vuurtoren Westhoofd, het RTM museum en het Blauwe Huus. Lees hier meer over de mooiste bezienswaardigheden in Ouddorp.  

Blauwe Huus Ouddorp

 1. Ga op zoek naar de mooiste Ouddorpse souvenirs
  Snuffelen naar souvenirs is altijd leuk. Met souvenirs houd je je vakantiegevoel thuis nog een beetje levend. De mooiste souvenirs waar je mee thuis kan komen vind je allemaal in en rond Ouddorp. Maar wat zijn eigenlijk de beste souvenirshops? Er is veel keus, daarom zetten we ze hier voor u op een rij. 

Souvenirs Ouddorp

Herfstvakantie in Ouddorp: neem je hond mee

 Als jij geniet wil je natuurlijk ook dat je hond geniet en niet alleen achterblijft. Het is heel begrijpelijk dat je je hond mee wilt nemen op vakantie en niet achter wilt laten in een dierenpension of bij een oppas. Dan hebben wij goed nieuws voor u! Op het Noordzeepark in Ouddorp is uw hond in de meeste gevallen welkom! Op het Noordzeepark bezorg je niet alleen jezelf een droomvakantie, maar ook je hond! Het is natuurlijk fantastisch dat je trouwe viervoeter mee kan op vakantie. ZIe je jezelf al lekker uitwaaien op het strand met je hond erbij? De meeste honden vinden het heerlijk om te rennen en ravotten. De stranden van Ouddorp zijn daar perfect geschikt voor. Dus… de herfstvakantie met je hond breng je door in Ouddorp! 

Herfstvakantie hond Ouddorp

Bekijk de herfstaanbiedingen

Het Noordzeepark in Ouddorp verwelkomt jou (en eventueel je hond) graag in de herfstvakantie. Bekijk de mooiste herfstaanbiedingen of neem contact op. 

Bekijk de herfstaanbiedingen