Meivakantie aan het strand in Zeeland

In de meivakantie zijn de temperaturen al zeer aangenaam. Niets is fijner om tijdens deze weersomstandigheden uit te waaien op het strand en te genieten van de natuur. Tijdens de meivakantie kunt u bij het Noordzeepark in Ouddorp aan Zee heerlijk genieten van de natuur en de vrijheid. Bent u in het bezit van een boot? Op twee plekken in Ouddorp kan de boot te water worden gelaten.

Vraag onze brochure aan

Activiteiten voor meivakantie in Zeeland

Op het Noordzeepark geniet iedereen. De kinderen kunnen in de speeltuin spelen en de volwassenen kunnen het sportveld op. Wilt u in de meivakantie watersporten? Ouddorp aan Zee is de ideale locatie voor watersporters door de nabijheid van de Noordzee, het Haringvliet en de Grevelingen. Het grote voordeel aan Ouddorp aan Zee: er staat vrijwel altijd wind. U kunt op de meeste dagen dus watersporten. 

Ook kunt u in mei genieten van de mooie natuur op Flakkee. De Slikken, het gebied tussen Goedereede en Herkingen, is hier een goed voorbeeld. Hier grazen het gehele jaar door Heckrunderen en Fjordenpaarden.

Shopt u graag? Ook dat is een optie! In Ouddorp zijn meer dan vijftig winkels gevestigd. Binnen tientallen minuten staat u daarnaast in de Zeeuwse steden Zierikzee, Goes en Middelburg. Hier zijn veel verschillende winkels te vinden.

Accommodaties in de meivakantie

Lijkt het u niet heerlijk om de meivakantie op Noordzeepark door te brengen? Bekijk dan snel onze accommodaties. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. U heeft binnen 24 uur een reactie!

Bekijk al onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Deltageul 29

Klasse 3. Premium

Vrijstaande bungalow is gelegen aan de achterzijde van het park

€518
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning

Doggersbank 19

Klasse 3. Premium

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning