Herfstvakantie

Met uw gezin, partner of vrienden in de herfstvakantie genieten van de vrijheid? Kom naar Noordzeepark in Ouddorp aan Zee. U kunt tijdens de herfstvakantie heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u wandelen over de stranden en natuurgebieden die de provincie Zeeland verder te bieden heeft.

De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin en de volwassenen kunnen het sportveld op. Daarnaast is Ouddorp centraal gelegen en kunt u mooie uitstapjes maken in de omgeving. Wat dacht u van het bezoek aan het oude pittoreske stadje Goedereede? Of andere steden in Zeeland, zoals Zierikzee, Middelburg en Goes.

Herfstvakantie: de natuur in

Bent u een echt natuurliefhebber? Lijkt het u heerlijk om in de herfstvakantie lekker uit te waaien? Ook hiervoor is Noordzeepark geschikt! U kunt uw energie kwijt op het naastgelegen Noordzeestrand of in de prachtige natuurgebieden, ook in de herfst. De slikken van Flakkee, tussen Goedereede en Herkingen is een prachtig gebied, hier grazen het gehele jaar door Heckrunderen en Fjordenpaarden. Bent u een vogelliefhebber? De Kwade Hoek is dan voor u het ideale gebied, vanwege de vele vogelobservatieposten. 

Een herfstvakantie op het Noordzeepark in Ouddorp aan Zee biedt voor ieder wat wils en geeft u de kans om het mooie Zeeland te ontdekken. 

Herfstvakantie boeken in Zeeland

Lijkt het u heerlijk om te genieten van de natuur en de vrijheid in de herfstvakantie? Boek dan snel een bungalow op onz vakantiepark in Ouddorp! Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op! U heeft binnen 24 uur een reactie.

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 32

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande, goed uitgeruste vakantiewoning met een grote verzorgde en omheinde tuin.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 026

Klasse 2. TOP

Welkom in ons heerlijke vrijstaande vakantiehuis met een zeer ruime omheinde tuin

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning