Dagje uit naar Middelburg

Middelburg is de attractieve hoofdstad van Zeeland. U kunt voor het bezoek van de stad prima een dagje uittrekken. Er is namelijk veel te bezoeken en te beleven. Wilt u een dag naar Middelburg combineren met een minivakantie? Kom dan na afloop een nacht slapen op het Noordzeepark. 

Wat is er te doen in Middelburg?

middelburgAls u een dagje uit gaat in Middelburg bent u zeker een dag zoet. In de historische kern van Middelburg vindt u de attracties en bezienswaardigheden. Dit is op loopafstand van het winkelhart. In het winkelhart vindt u warenhuizen en speciaalzaken.

  • Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van handel- en visserij van Middelburg? Dan is het Museum Arnemuiden iets voor u! 
  • De stad vanaf het water bekijken? Maak een rondvaard door Middelburg. Tijdens deze rondvaart maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Middelburg.
  • Wilt u Middelburg van bovenaf zien? Beklim dan de Abdij Toren Lange Jan. Deze toren is 90,5 lang en behoort in de top 10 van de hoogste torens in Nederland. 
  • Houdt u van wandelen? Ook daar is Middelburg geschikt voor. Als u meer van de stevige wandelingen bent, kunt u de `Reede van Middelburg` lopen. Dit is een route van maar liefst 29 kilometer!

Noordzeepark

Na een lange dag in Middelburg is het fijn om lekker te relaxen in een mooie bungalow, vlakbij het strand. Het Noordzeepark is in 30 minuten te bereiken vanaf Middelburg. Onze bungalows zijn voorzien van grote tuinen waardoor u gegarandeerd veel privacy hebt. Boek een nachtje weg in één van onze accommodatie. Bekijk onze accommodaties hier. 

Naast Middelburg kunt u ook eens een bezoekje brengen aan de steden Zierikzee of Goedereede. Liever de natuur ontdekken in de omgeving van het Noordzeepark? Dan zijn de Slikken van Flakkee een echte aanrader. U kunt een fietsroute volgen door dit natuurgebied die u langs de mooiste plekjes brengt!

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Boek direct uw vakantiewoning

Deltageul 40

Klasse 3. Premium

Deze bungalow is gelegen aan het einde van een doodlopend straatje.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 35

Klasse 2. TOP

De woning is vrij vooraan gelegen op het park en heeft twee mooie afgesloten tuinen met veel privacy

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning