Dagje uit Zierikzee

Een dagje erop uit in Zierikzee? Zierikzee is een historische stad in Zeeland aan de Oosterschelde met een uniek Middeleeuws stratenpatroon. U kunt hier prima een dag vertoeven.

ZierikzeeWat u kunt doen in Zierikzee

In Zierikzee zijn er tal van mogelijkheden om te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld de Sint Lievensmonstertoren beklimmen. Ook kunt u de mooie havens van Zierikzee bezoeken. Bruinvissen en zeehonden bewonderen? Op de Zeedijk is het mogelijk om hier deze mooie dieren te spotten. Het Maritiem Museum is ook zeker een bezoekje waard. Dit museum bevindt zich in de oudste voormalige gevangenis van Zeeland.

De oude stadspoort van Zierikzee geeft toegang tot de gezellig binnenstad. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn veel horeca gelegenheden, zoals: restaurants, bruine kroegen en grand-cafés.

Bijkomen op Noordzeepark

Na een dagje Zierikzee is er niets fijner dat uzelf heerlijk te verwennen en bij te komen op Noordzeepark. U kunt bij ons ook meerdere dagen verblijven. Vanaf ons park staat u binnen 20 minuutjes in Zierikzee. In de omgeving van Noordzeepark kunt u naast Zierikzee ook schitterende natuurgebieden bezoeken. Wat dacht u van de Kop van Goeree of Hompelvoet, het onbewoonde eiland midden in het Grevelingenmeer

Bekijk snel ons aanbod aan accommodaties en plan uw dagje uit naar Zierikzee! Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Boek direct uw vakantiewoning

Hompelvoet 21

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande bungalow met 3 parkeerplaatsen, achterin het park. Wasmachine is aanwezig!

€307
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 091

Klasse 3. Premium

Deze smaakvol ingerichte ruime 6-persoons woning ligt centraal op het park.

€324
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning