Een ontspannend dagje uit naar Zierikzee

Een dagje erop uit in Zierikzee? Zierikzee is een historische stad in Zeeland aan de Oosterschelde met een uniek Middeleeuws stratenpatroon. U kunt hier prima een dag vertoeven.

Vraag onze brochure aan

Wat u kunt doen in Zierikzee

In Zierikzee zijn er tal van mogelijkheden om te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld de Sint Lievensmonstertoren beklimmen. Ook kunt u de mooie havens van Zierikzee bezoeken. Bruinvissen en zeehonden bewonderen? Op de Zeedijk is het mogelijk om hier deze mooie dieren te spotten. Het Maritiem Museum is ook zeker een bezoekje waard. Dit museum bevindt zich in de oudste voormalige gevangenis van Zeeland.

De oude stadspoort van Zierikzee geeft toegang tot de gezellig binnenstad. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn veel horeca gelegenheden, zoals: restaurants, bruine kroegen en grand-cafés.

Genieten op Noordzeepark

Na een dagje Zierikzee is er niets fijner dat uzelf heerlijk te verwennen en bij te komen op Noordzeepark. U kunt bij ons ook meerdere dagen verblijven. Vanaf ons park staat u binnen 20 minuutjes in Zierikzee. In de omgeving van Noordzeepark kunt u naast Zierikzee ook schitterende natuurgebieden bezoeken. Wat dacht u van de Kop van Goeree of Hompelvoet, het onbewoonde eiland midden in het Grevelingenmeer?

Ook kunt u een bezoek brengen aan het prachtige vestingstadje Goedereede, waar vele markten zijn en u heerlijk een terrasje kunt pakken.Bekijk onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Oosterplaat 08

Klasse 2. TOP

Deze vrijstaande woning beschikt over een tuinhuis en inpandige berging.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 020

Klasse 4. Comfort

Leuk vakantiehuis in het midden van het vakantiepark met eigen parkeerplaats.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning