3 redenen om je hond mee te nemen op een strandvakantie

Strandvakantie met de hond

Heb jij al vakantieplannen? Wat dacht je van een heerlijke strandvakantie met je hond in Ouddorp op Goeree-Overflakkee? Op Noordzeepark Ouddorp is jouw hond meer dan welkom. Samen kunnen jullie genieten van heerlijke strandwandelingen en de prachtige natuurlijke omgeving. Wist je dat Goeree-Overflakkee benoemd is tot één van de beste duurzame kustbestemmingen wereldwijd? Het gebied staat bekend om de bijzonder schone water. Als natuurliefhebber, wandelaar of fietser geniet je hier optimaal met je viervoeter van de brede stranden en prachtige duingebieden. Dit zijn drie redenen om je hond mee op strandvakantie te nemen:

1. Je hoeft je trouwe viervoeter niet te missen

Dit is misschien wel de belangrijkste reden om je viervoeter mee te nemen op vakantie: Je hoeft ‘m dan namelijk niet te missen! Verken samen met je viervoeter het Noorzeestrand waar Noordzeepark Ouddorp aan ligt of ga een stukje fietsen. Niets is leuker dan om samen de nieuwe omgeving te verkennen en te genieten van heerlijk weer. Ontdek ook het Grevelingenmeer, natuurgebied De Kwade Hoek, Ouddorp en Zierikzee. Er zijn voldoende leuke activiteiten in de buurt om samen met je hond te ondernemen.

2. Bespaar geld op een oppas of een hondenpension

Gaat je hond mee op vakantie? Dan hoef je geen dure oppas of een hondenpension te regelen. Daarnaast scheelt het je niet alleen veel geld, maar ook tijd en zorgen. Je hoeft dan namelijk niet meer uit te pluizen welke hondenpension geschikt is voor jouw viervoeter én je hoeft je geen zorgen te maken of jouw hond wel in goede handen is.

3. Met een hond ben je actiever

Met je hond op vakantie gaan is ook veel gezonder, want een hond houdt je bezig en zo breng je automatisch je vakantie wat actiever door. Je gaat dan lekker veel wandelen en fietsen, want je hond heeft tenslotte veel beweging nodig.

Tip: maak ook eens een strandwandeling tijdens de zonsondergang en geniet van een geweldig uitzicht.

Strandwandeling zonsondergang met honden

En tot slot is het natuurlijk veel gezelliger om met je hond op vakantie te gaan. Op Noordzeepark Ouddorp heb je een ruime keuze uit hondvriendelijke accommodaties met een geschikte omheining, zodat u uw hond veilig in de tuin kunt laten. Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek nu je ideale vakantiewoning aan zee met de hond!