Zomervakantie aan het strand in Zeeland - Noordzeepark

Uw zomervakantie doorbrengen aan het strand en een goedkope vakantie in Ouddorp wie wilt dat niet? Tijdens de zomer is Noordzeepark het ideale vakantiepark voor zowel gezinnen, stellen als ouderen mensen.

Vraag onze brochure aan

Het ruim opgezette vakantiepark ligt direct aan het Noordzeestrand met zijn brede zandstranden. Hierdoor heeft u direct een vakantiehuisje aan het strand! De stranden voldoen aan de strenge eisen, schoonheid en netheid! Ook het zwemwater is perfect! Vlakbij Noordzeepark vindt u Strandpaviljoen Paal 10, volgens Misset Horeca het beste terras van Nederland. Geniet op het terras van het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.

Wat kunt u in de zomervakantie doen op ons park?

Iedereen geniet op Noordzeepark. De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin en de volwassenen kunnen sportief een balletje slaan op de tennisbaan. Wanneer u een echte watersportliefhebber bent is de combinatie zomervakantie en Noordzeepark de ideale combinatie!

De nabijheid van de Noordzee, het Haringvliet en de Grevelingen maken Ouddorp aan Zee de ideale locatie voor watersporters! Bent u een echte fietsliefhebber? U raakt op het Zuid-Hollandse eiland nooit uitgefietst. Het gehele eiland is verbonden door een groot fietsknooppuntennetwerk. Is het slecht weer? Binnen 10 minuten afstand zijn er twee overdekte zwembaden te vinden in de omgeving van ons park. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke activiteiten te ondernemen in de regio.

Zomervakantie boeken op het Noordzeepark

Uw zomervakantie doorbrengen bij Noordzeepark? Bekijk onze accommodaties! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Zien wij u terug in de zomervakantie?

Bekijk al onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 051

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande vakantiewoning met carpoort en parkeerplaats.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 117

Klasse 2. TOP

Vrijstaande woning aan het eind van een doodlopende weg.

€546
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning