Weekendje weg met de hond? Kom goedkoop genieten aan de kust

Weekendje weg met de hond boeken? Noordzeepark beschikt over tientallen diervriendelijke accommodaties aan de kust van Ouddorp. Ons park ligt op amper 100 meter van de Noordzeekust en biedt volop zon, zee, strand, duinen en schitterende natuurgebieden waar u met uw hond kunt wandelen.

Bekijk onze accommodaties

weekendje-weg-met-hond

Weekendje weg met de hond? 4 voordelen van een hondenvakantie bij Noordzeepark

Er zijn genoeg parken in Nederland waar honden welkom zijn - ook aan de kust. Toch zit je bij Noordzeepark het allerbeste wanneer je een weekendje met de hond op vakantie wilt. Wij leggen graag uit wat ons park uniek maakt en waarom jij en je hond hier een fantastische tijd tegemoet gaan.

1. Wij bieden de goedkoopste accommodaties uit de wijde omgeving

Wie goedkoop een weekendje weg wil met de hond, zit bij Noordzeepark perfect. Onze prijzen zijn veel voordeliger dan nabijgelegen parken zoals Center Parcs, Roompot en Landal. Omdat onze huisjes van particulieren zijn, kunnen wij deze voor een lagere prijs aanbieden. En behalve de prijs, biedt dat nog een voordeel: onze huisjes zijn stuk voor stuk authentiek ingericht. Voor de huisjes waar honden welkom zijn, geldt bovendien dat deze volledig zijn afgestemd voor een verblijf met huisdier.

2. Ons park bevindt zich op slechts 100 meter van de Noordzeekust

Vanaf je vakantiehuisje bij Noordzeepark is het amper 5 minuten lopen: de uitgestrekte, kilometerslange kustlijn van de Noordzee. Je kunt hier naar hartenlust over het strand draven met je hond, apporteren en nog veel meer. Dat is zomer én  winter een verademing. Kortom: de ideale plek voor een vakantie aan zee met de hond.

3. Er zijn eindeloze duin- en natuurgebieden waar je kunt wandelen

Het eiland Goeree-Overflakkee is dé plek waar je heerlijk kunt wandelen door de natuur. Behalve lange, schone stranden, zijn er ook talloze natuurgebieden en duingebieden waar je met je hond naartoe kunt gaan. Omdat het eiland dunbevolkt is, ben je verzekerd van rust, ruimte en privacy. Ideaal om samen met je huisdier op adem te komen. Meer weten over de omgeving? Ontdek hier alles over de omgeving.

4. Onze huisjes beschikken over een tuin en veel privacy

Ook wanneer je op het park zelf bent, heb je een overvloed aan ruimte, rust, privacy en luxe. Onze huisjes staan op flinke afstand van elkaar en hebben een diervriendelijke tuin waar je met je hond kunt spelen, of kunt genieten van een lekker zomers zonnetje.

Weekendje weg met de hond? Boek je accommodatie bij Noordzeepark!

Weekendje weg met de hond boeken? Bij Noordzeepark ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie vol plezier voor jou en je huisdier. Bekijk in het overzicht hieronder alvast onze diervriendelijke accommodaties. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Gratis brochure aanvragen

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 41

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande woning heeft een afgesloten tuin en is mooi groen aangelegd.

€425
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 19

Klasse 3. Premium

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€448
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Deltageul 40

Klasse 3. Premium

Deze bungalow is gelegen aan het einde van een doodlopend straatje.

€448
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Grevelingen 050

Klasse 1. VIP

Heerlijk licht en modern vrijstaand vakantiehuis.

€473
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 089

Klasse 3. Premium

Geschakelde vakantiewoning met eigen oprit. De vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€448
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning