Noordzee vakantiewoningen

Op het Noordzeepark staan diverse vakantiewoningen aan de Noordzee. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal acht personen. Onze moderne vakantiewoningen bieden u de mogelijkheid tot een welverdiende zonvakantie aan de Nederlandse kust. Ook in de koudere periodes van het jaar hoeft u zich geen seconde te vervelen!

Vakantiewoningen aan de Noordzee

De verschillende typen vakantiewoningen geven u de mogelijkheid om samen met uw partner, het hele gezin of een groot reisgezelschap te genieten van de pracht van de Noordzee. Doordat de vakantiewoningen bestaan uit meerdere gescheiden ruimtes, heeft iedereen zijn eigen plek. 

Daarnaast biedt het landschap aan de Noordzee voor ieder wat wils. Vanaf onze Noordzee vakantiewoningen bent u binnen een handomdraai aan het strand van Ouddorp, de stadscentra van Middelburg en Zierikzee, het Deltapark Neeltje Jans of het reacreatiepark De Staver. Ook de natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken met de schitterende omliggende natuur. De wijduitgestrekte natuur en het hondvriendelijke park zorgen ervoor dat Noordzeepark ook ideaal is om de hond mee te nemen op vakantie. 

Faciliteiten Noordzeepark

Met een eigen restaurant, cafetaria, eetcafé, tennisbanen, speeltuin, sportveld, fietsenverhuur en supermarkt heeft het Noordzeepark alle faciliteiten om ook binnen het vakantiepark een ideale vakantie te beleven.

Vakantiewoning boeken aan de Noordzee

Bepaal met hoeveel mensen u de vakantiewoning wilt delen, maak een keuze uit de verschillende facilteiten die onze vakantiewoningen bieden en laat u inspireren door ons ruime aanbod.

Zit er een voor u geschikte optie tussen onze vakantiewoningen? Dan zien wij u graag terug bij het Noordzeepark! Neem gerust contact met ons op als er na het bekijken van ons aanbod nog vragen zijn. 

Boek direct uw vakantiewoning

Veermansplaat 34

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 40

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande, recentelijk gerenoveerde vakantiewoning biedt veel rust en privacy.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning