Dagje uit naar Neeltje Jans

Wilt u een educatief dagje uit beleven? Kom dan naar Deltapark Neeltje Jans en geniet na afloop van een mooi vakantiehuisje op het bungalowpark Noordzeepark.

Het park Neeltje Jans ligt middenin de zee, omgeven door de mooie Zeeuwse natuur. U kunt bij Deltapark Neeltje Jans de hele dag door genieten van spetterende attracties, zeedieren en de Deltawerken. Wat is er op het park Neeltje Jans te beleven?

  • Zwemmen met haaien
  • Deltawerken bezoeken
  • Zeehondenshow
  • Waterpark
  • Rondvaart
  • Delta Experience

Laat u inspireren door de Deltawerken

'De stormvloedkering is gesloten. De Deltawerken zijn voltooid. Zeeland is veilig'. Dit waren de woorden van Koningin Beatrix bij de opening van de Deltawerken in 1986.

De Deltawerken zijn gebouwd om de herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kunt u de geschiedenis van de Deltawerken terugzien in een film, inclusief de watersnoodramp. Ook is er de mogelijkheid om door het binnenste van de stormvloedkering te wandelen. Hier ervaart u de indrukwekkende constructie van de Deltawerken terwijl het water onder uw voeten bruist.

Uitrusten na een dag Neeltje Jans

Na een informatief dagje over de Deltawerken is het heerlijk om naar een vakantiehuisje te rijden waar u kunt genieten van de Zeeuwse zee en kunt uitrusten. Het Noordzeepark ligt op 20 minuten van Deltapark Neeltje Jans. Bij Noordzeepark is het ook mogelijk om meerdere dagen te overnachten.

Benieuwd naar de huisjes waar u een nacht kunt verblijven? Bekijk dan snel ons accommodatie aanbod. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deltapark Neeltje Jans is één van de uitstapjes die u kunt maken als u verblijft op het Noordzeepark. Natuurlijk zijn er veel meer activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u bij ons verblijft. Bezoek bijvoorbeeld eens één van de steden in de omgeving van het Noordzeepark, zoals Zierikzee, Middelburg of Goedereede!

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 075

Klasse 5. Standard

Deze geschakelde woning met garage ligt vrij vooraan in het park.

€465
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 050

Klasse 3. Premium

Mooie vrijstaande  luxe "niet roken" woning met carport. 

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning