Kop van Goeree

De Kop van Goeree bestaat uit verschillende onderdelen. Van recreatie en toerisme tot cultuur en kernen. Er is ontzettend veel te doen bij de Kop van Goeree.

Activiteiten Kop van Goeree

kop van goereeDe Kop van Goeree bestaat uit een schitterende verzameling van weilanden, bossen en plassen. Een mooi natuurgebied binnen de Kop van Goeree is het Kiekgat. Vanuit hier heeft u goed zicht op alle vogelsoorten die in dit gebied voorkomen. Er is een speciale wandelroute aangelegd die u langs de mooiste plekjes brengt.

Daarnaast zijn er ook meerdere jachthavens binnen de Kop van Goeree. Deze jachthavens zijn zeker een bezoekje waard! Ook zijn er verschillende monumenten aanwezig. Hieronder hebben wij een aantal monumenten opgesomd:

  • Het Blaeuwe Huus
  • Vuurtoren Westhoofd
  • Molen De Hoop
  • Spuisluis Goedereede
  • Dorpskerk Ouddorp

Wanneer u in de buurt bent van de Kop van Goeree raden wij u zeker aan om één van deze monumenten te bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om een andere natuurgebied in de buurt van het Noordzeepark te bezoeken. Wat dacht u van de Slikken van Flakkee, de Kwade Hoek of het Noordzeestrand? Liever een terrasje pakken? Kom naar naar de gezellige steden Zierikzee of Middelburg.

Een dag op de Kop van Goeree & slapen op het Noordzeepark

Wanneer u een dag heeft doorgebracht bij de Kop van Goeree, kunt u ervoor kiezen om een overnachting te boeken op het Noordzeepark. Boek één van onze accommodaties en overnacht aan de kust! Meer weten over het overnachten op het Noordzeepark? Neem contact met ons op.

Boek direct uw vakantiewoning

Hompelvoet 07

Klasse 2. TOP

Mooie vrijstaande vakantiewoning.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 36

Klasse 2. TOP

Het vrijstaande huisje is ideaal gelegen.

€700
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning