Tips voor een geslaagde vakantie met pubers

 

 Verzucht je tienerzoon dat hij dit jaar nog één keer mee wil? Of gaat je tienerdochter liever met vriendinnen op vakantie? Voorkom dat je vakantie ellende wordt. Op vakantie gaan met pubers moet vooral leuk zijn! Toch weten we allemaal dat dat niet zomaar vanzelf gaat. In dit blog lees je tips voor een geslaagde vakantie met pubers. 

Bekijk accommodaties


Tip 1: Betrek pubers bij de keuze voor een vakantieadres

Het is aan te raden om je pubers te betrekken bij de keuze voor een vakantieadres en accommodatie. Bespreek van te voren wat zij belangrijk vinden en houd hier ook echt rekening mee. Dan voorkom je teleurstellingen achteraf. 

Tip 2: Denk aan WiFi

Als ouder zit je er misschien helemaal niet op te wachten, maar je tiener des te meer: WiFi! Als je tienerzoon of -dochter ineens 2 of 3 weken zonder WiFi zit, is dat niet bevorderlijk voor de sfeer. Denk aan WiFi en spreek desnoods tijden af waarop je puber op zijn telefoon mag. 

Tip 3: Kies voor een vakantieadres met voldoende activiteiten voor pubers

Kies voor een vakantieadres waar in de omgeving genoeg te doen is. Zon, zee, strand, sportieve activiteiten en een disco. Dat vinden veel tieners leuk. Ouddorp aan Zee is een perfecte vakantie voor pubers omdat het strand op loopafstand ligt en er genoeg sportieve mogelijkheden zijn, zoals surfen aan de Brouwersdam. Lees verder in dit blog voor alle activiteiten voor pubers in de omgeving van Ouddorp. 

Surfen tieners Brouwersdam Afbeeldingen: www.brouwersdam.nl

Suppen Ouddorp

Tip 4: Laat je puber zijn gang gaan

Dwing je puberzoon of -dochter niet om overal mee naartoe te gaan of alles met elkaar te doen. Geef je kind de ruimte en vrijheid om er zelf op uit te gaan. Laat ze een keer lekker uitslapen en let niet continue op ze. Je zult zien dat een beetje vrijheid de sfeer ten goede komt.

Ouddorp aan Zee, perfecte vakantiebestemming voor een geslaagde vakantie met pubers

Wist je dat Ouddorp een perfecte vakantiebestemming is voor jong en oud? Ouddorp ligt aan de prachtige Zuid-Hollandse kust op het eiland Goeree-Overflakkee. De uitgestrekte stranden zorgen voor dagenlang plezier. Helemaal handig als je pubers graag zongebruind terug willen komen van vakantie.
Het Noordzeepark heeft prachtige accommodaties op loopafstand van het strand. 

Bekijk accommodaties


Activiteiten voor pubers in de omgeving van Ouddorp

Wil je puber actief bezig zijn op het strand? Dat kan in Ouddorp! Kitesurfen, kitebuggyen, powerkiten, het kan allemaal! Meer weten over sportieve activiteiten op het strand?

Strand activiteiten Ouddorp

Houdt je puber van windsurfen? De beste plek om te windsurfen is bij de Brouwersdam. Bij Surfschool Brouwersdam kun je alle materialen huren en direct het water op. 

Wellicht wil je puber ook gewoon lekker wat drinken op een strandtent. Bekijk hier de leukste strandtenten van Ouddorp

Strandtent Ouddorp

Wil je puberzoon of -dochter een avondje gaan stappen? Dan is Feestcafe de Kreek een een fantastische plek voor pubers. Daar kan je tiener lekker feesten met leeftijdgenoten. 

Vakantie met pubers op het Noordzeepark

Bekijk de accommodaties bij het Noordzeepark en boek een heerlijk vakantiehuis. Ga genieten van een geslaagde vakantie met je pubers!  

Neem contact op met het Noordzeepark of boek direct!

 Direct boeken