Met vrienden op vakantie

Een vakantie met je vrienden ga je nooit meer vergeten. Het kan fantastisch zijn om met je vrienden op vakantie gaan. Je leert elkaar nog beter kennen, en zij jou. Op vakantie met je vrienden lijkt ideaal, maar kan tegenvallen als je geen goede afspraken maakt. Lees hier tips en ideeën voor een fantastische vakantie met je vrienden. 

 

Laat één of enkele personen de vakantie organiseren

Ga je met een groep op vakantie? Dan wil iedereen zich natuurlijk bemoeien met de bestemming, de reis er naar toe, de accommodatie enzovoorts. Om gedoe te voorkomen is het raadzaam om slechts één of enkele personen de vakantie te laten organiseren. Kies een paar personen uit die de reis organiseren en laat alles door hun regelen. 

Vrienden op vakantie

Maak geldafspraken

Niets is zo vervelender dan geld van elkaar lenen op vakantie. Voor elkaar voorschieten is fijn, maar zie je geld maar weer terug te krijgen. Voorkom vervelende situaties en zorg ervoor dat duidelijk is wat iedereen te besteden heeft en wat het budget voor de vakantie wordt. Zo hoeft er niet geleend te worden. Ook is het handig om een gezamenlijke pot te maken, die door één persoon wordt beheerd. Als iedereen evenveel geld inlegt kunnen daar gezamenlijke activiteiten van betaald worden. 

 

Zoek een vakantiebestemming

Houden jullie van zon, zee, strand, uitgaan en zo nu en dan een sportieve activiteit? Kijk dan eens bij Ouddorp aan Zee. Een fantastische bestemming voor een vakantie met vrienden. Het Noordzeepark ligt op loopafstand van het Noordzeestrand, één van de schoonste stranden van Nederland. Wil je meer weten over de omgeving? Kijk eens bij het Noordzeepark voor een geschikte accommodatie. 

 

Bekijk accommodaties

 

Activiteiten in en rond Ouddorp

Het is natuurlijk heerlijk om dagenlang naar het strand te gaan. Wil je eens wat anders? Deze activiteiten zijn leuk om te doen in Ouddorp of de omgeving van Ouddorp.

  • Powerkiten, blokarten, kitebuggyen en kitesurfen

Op het strand van Ouddorp is meer te beleven dan alleen zonnen en relaxen. De tientallen kilometers strand dagen uit om grote snelheid te maken. Natural High biedt diverse lessen kitesurfen aan. Ben je al behendig dan kun je gewoon een board en vlieger huren. Kijk voor meer info bij Beachclub Natural High.

Beachclub Natural High

  • Actief op het water

Hou je van surfen, zeilen of suppen? Ga dan eens een dagje naar de Brouwersdam. Hier kun je je de hele dag uitleven op het water. Je kunt hier terecht voor lessen en clinics, maar je kunt ook je zeil en plank huren. Kijk bij de Brouwersdam voor meer informatie. Je hebt gegarandeerd een heerlijke dag op het water. 

Suppen bij de Brouwersdam

  • Loungen op een strandtent

Als je je vakantie in Ouddorp viert ga je natuurlijk heerlijk chillen op een strandtent. Op het Ouddorpse strand zijn diverse strandtenten die allemaal de moeite waard zijn om heen te gaan. Je kunt er heerlijk eten, maar ook gewoon een drankje doen tot de zon ondergaat. Bekijk deze 7 leuke strandtenten in Ouddorp. 

Strandtent Ouddorp

  • Ga een avondje stappen in De Kreek

Willen jullie een avondje stappen? Ook dat kan in Ouddorp! Feestcafe De Kreek is een fantastische plek voor een avond lekker feesten met elkaar. 

Meer weten over het Noordzeepark?

Het Noordzeepark ligt heel handig gelegen, op loopafstand van het Noordzeestrand en dichtbij het centrum van Ouddorp en van de Brouwersdam. Ideaal dus! Wil je meer weten over de vakantiehuizen op het Noordzeepark? Neem dan contact op of boek direct. 

 

Boek accommodatie