Kerst aan zee

Vier Kerst aan zee in Ouddorp! Geniet van een heerlijk vakantiehuis tijdens de kerstvakantie en kom helemaal tot rust. Overdag uitwaaien aan zee en ‘s avonds lekker opwarmen bij de haard terwijl je geniet van een heerlijk kerstdiner. Lijkt jou dat ook zo fijn? Boek dan een comfortabel vakantiehuis aan zee! 

Bekijk accommodaties


Kies voor een Kerst aan zee

Zie jij ook zo op tegen de kerstdagen en wil je de kerstdrukte ontvluchten? Heb je helemaal geen zin om de hele familie over de vloer te hebben tijdens de kerstdagen? En wil je liever even helemaal niks? Ga voor quality-time, met zn tweetjes of met je gezin. Geniet van elkaar in een heerlijk vakantiehuis aan zee en kom helemaal tot rust. Laat de kerst maar komen!

Kerst aan zee


Wat ga je doen met Kerst aan zee?

Misschien heb je juist zin om even helemaal niks te moeten of te doen. Het kan heerlijk zijn om na een druk jaar even helemaal tot rust te komen. Maar wellicht wil je in alle rust genieten van de natuur. En dat kan in Ouddorp aan zee. Je kunt hier eindeloos lange strandwandelingen maken en heerlijk uitwaaien. Hou je meer van fietsen? Er zijn in Ouddorp en omstreken talloze fietsroutes uitgestippeld. 

Het dorpje Ouddorp in kerstsferen is knus en gezellig. Veel winkels en huizen zijn versierd. Bezoek Ouddorp en geniet van de lichtjes en gezelligheid.

Kerst aan zee

Kerstdiner in Ouddorp aan zee

Heb je zin in een uitgebreid kerstdiner, maar heb je geen zin om het zelf te bereiden? In Ouddorp zijn veel restaurants te vinden waar je heerlijk en gezellig uit eten kunt gaan tijdens de kerst. Vraag bij de restaurants na wat hun speciale kerstmenu of kerstarrangement is. Wil je genieten van een kerstdiner aan zee? Bezoek één van de vele strandpaviljoens bij Ouddorp aan zee. Deze zijn prachtig versierd in kerstsfeer en bieden ook de heerlijkste kerstmenu’s en kerstarrangementen aan. Wat is er heerlijker dan genieten van een kerstdiner aan zee? Bekijk hier een overzicht van alle restaurants en strandpaviljoens in Ouddorp

Kerst aan zee


Een vakantiehuis aan zee tijdens de Kerstdagen

Ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis tijdens de Kerstdagen? De vakantiehuizen op het Noordzeepark zijn stuk voor stuk comfortabel. De bungalows zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van de kerstsferen in het park. Het ontbreekt niet aan comfort. Het vakantiehuis beschikt over een royale woonkamer, luxe badkamer, complete keuken en eigen parkeerplaats(en) voor de deur. Ook zijn een wasmachine en dvd-speler aanwezig. Kerst aan zee begint in een heerlijke vakantiewoning bij het Noordzeepark.


Meer weten over Kerst aan zee in een heerlijke vakantiewoning?

Wilt u luxe, genieten en ontspannen tijdens de kerstvakantie? Kom naar het Noordzeepark in Ouddorp aan Zee! Heeft u interesse in een verblijf op het Noordzeepark? Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wilt u gelijk boeken? Ook dan kan. 


Boek direct