Kerstvakantie

Een ontspannen weekje weg in de kerstvakantie? Kom naar Noordzeepark in Ouddorp! Ouddorp ligt in Zuid-Holland en biedt ideale verbindingen met met de provincie Zeeland. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de mooie natuur.

De kerstvakantie aan zee kunt u doorbrengen in het ruim opgezette vakantiepark die vele mogelijkheden biedt. U kunt heerlijk uitwaaien aan het naastgelegen Noordzeestrand of fietsen huren om het landschap te verkennen dat misschien wel ondergesneeuwd is in de kerstvakantie.

kerstvakantie-aan-het-strand-in-zeeland

Ouddorp ligt centraal dus ook rondom Ouddorp aan Zee kunt u bezoekjes brengen! Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van het oude pittoreske stadje Goedereede of de visafslag in Stellendam! Ook staat u zo in Zeeland, en kunt u genieten tijdens kerst van de leuke steden zoals; Goes, Middelburg en Zierikzee.

Boek een bungalow in uw kerstvakantie

Tijdens kerst kunt u heerlijk bijkomen met uw gezin, vrienden of partner in het Noordzeepark. De bungalows zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van de kerstsferen in het park. Aan comfort ontbreekt het niet in uw woning. Standaard  heb je een royale woonkamer, luxe badkamer, complete keuken en eigen parkeerplaats(en) voor de deur. Ook een wasmachine en dvd-speler zijn aanwezig.

kerstvakantie-zeeland

Kerstvakantie in Zeeland

Luxe, genieten en ontspannen tijdens de kerstvakantie? Kom naar Noordzeepark in Ouddorp aan Zee! Interesse in een verblijf op Noordzeepark? Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. U heeft binnen 24 uur een reactie. 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 41

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande woning heeft een afgesloten tuin en is mooi groen aangelegd.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 03

Klasse 2. TOP

Deze vrijstaande bungalow van het type Zuiderdiep is voorin het park gelegen.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning