Winkelen in Ouddorp: dit zijn de mogelijkheden

Wie aan Ouddorp denkt, denkt niet direct aan winkelen in Ouddorp. Toch heeft Ouddorp een groot winkelcentrum met veel leuke winkels. We hebben het in totaal ruim 50 winkels. Kortom: er valt in hier aan de kust genoeg te shoppen!

Gratis brochure aanvragen

winkel ouddorpHet voordeel van Ouddorp is dat er altijd iets te doen is. Zelfs als het minder lekker weer is, kunt u zich prima vermaken in de omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in Ouddorp. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats bij de Albert Heijn en op uw gemak de winkelstraten verkennen. Een prima alternatief voor het strand.

Winkels in ouddorp

Het winkelaanbod in Ouddorp is gevarieerd. Er zijn een aantal grote landelijke winkels gevestigd in Ouddorp, zoals:

  • Kruidvat, 
  • Hema, 
  • Marskramer, 
  • Bruna, 
  • Toys RUs,
  • Gall & Gall. 

Daarnaast zijn er veel lokale spelers actief, zoals:

  • 't Kadootje, 
  • Van der Bok schoenen, 
  • Textielhuis Modern,
  • Van Hilten (modezaak).

De meeste winkels in Ouddorp zijn gevestigd in de nabije omgeving van de dorpskern. In de zomer is het dorp afgesloten voor verkeer, zodat u rustig door de straten kunt slenteren.

Naast winkelen kunt u in Ouddorp ook wandelen en fietsen door de duinen bijvoorbeeld. Hierbij komt u op de mooiste plekjes! Andere steden waar u kunt gaan winkelen zijn Middelburg en Zierikzee

Eten en drinken in Ouddorp

Een hapje eten of drinken? Dit kan heel goed gecombineerd worden met een dagje winkelen in Ouddorp. Het bestbewaarde geheim van Ouddorp is de Keulse Pot, waar u kunt genieten van een uitstekende maaltijd. Even iets drinken of lunchen met vrienden? In het hippe Happerij 't Schouwtje of het onlangs vernieuwde café/restaurant De Groene Lanteern is het altijd weer culinair genieten. Sinds kort heeft Ouddorp een eigen Italiaanse ijssalon met vers schepijs. Heerlijk!

Vakantiehuis boeken bij Noordzeepark

Wilt u winkelen in Ouddorp aan Zee? Boek dan vandaag een vakantiehuis en geniet van een paar dagen lekker weg in eigen land! Vanaf ons vakantiepark kunt u ook genieten van het mooie weer op het strand in Ouddorp.

Bekijk onze Facebookpagina

Boek direct uw vakantiewoning

Oosterplaat 08

Klasse 2. TOP

Deze vrijstaande woning beschikt over een tuinhuis en inpandige berging.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 40

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande, recentelijk gerenoveerde vakantiewoning biedt veel rust en privacy.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning