Voorjaarsvakantie strand

Wilt u in de voorjaarsvakantie lekker uitwaaien op het strand? Dan is een vakantie op Goeree-Overflakkee iets voor u. Noordzeepark biedt een groot aantal ruime accommodaties aan, waar u kunt genieten van de mooie omgeving in de voorjaarszon. Daarnaast is uw huisje van 10 minuten van het prachtige Noordzeestrand verwijderd. 

Wat is er te doen in de voorjaarsvakantie?

Tijdens de voorjaarsvakantie kunt u heerlijk uitwaaien op het strand. Ook kunt u genieten van de mooie natuur, maak een wandeling of stippel een fietsroute uit en ontdek wat Goeree-Overflakkee u allemaal te bieden heeft. Gaat u met uw kinderen op vakantie? Bezoek dan eens de Mèkkerstee, de geitenboerderij.

Voorjaarsvakantie op het Noordzeepark

Noordzeepark is een ruim opgezet vakantiepark met ruime accommodaties. Iedere bungalow heeft een eigen tuin en parkeerplaats. Het vakantiepark is volledig omringd met bossen, u kunt dus volop genieten van de rust en privacy. Daarnaast is Noordzeepark een kindvriendelijk park en bezit het kindvriendelijke vakantiehuizen. Het Noordzeepark ligt op 250 meter afstand van het strand. Een prima locatie dus voor een voorjaarsvakantie aan het strand.

Boek uw voorjaarsvakantie aan het strand

Bent u geïnteresseerd in een voorjaarsvakantie aan het strand? Boek dan snel een vakantiewoning bij Noordzeepark en relax! Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Boek direct uw vakantiewoning

Zuiderdiep 36

Klasse 2. TOP

Het vrijstaande huisje is ideaal gelegen.

€700
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 34

Klasse 2. TOP

Een comfortabel en modern ingericht vakantiehuis.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning