Vakantiehuisjes aan zee

Er gaat niets boven vakantiehuisjes aan zee, zeker niet als deze gelegen zijn aan het prachtige Noordzeestrand van Ouddorp.

In Ouddorp en omgeving is voldoende te doen: u kunt prachtige wandelroutes lopen of de omgeving per fiets verkennen. De Grevelingen staan garant voor urenlange waterpret. Daarnaast kunt u vanuit de vakantiehuisjes aan zee ook direct naar het strand om verkoeling te zoeken. Ook is het mogelijk om diverse steden, waaronder Goes, Middelburg en Zierikzee, te bezoeken. 

De mooiste vakantiehuisjes aan zee

Op Noordzeepark Ouddorp staan prachtige accommodaties. Deze vakantiehuisjes aan zee zijn allen uniek en riant opgezet. Afhankelijk van het gekozen vakantiehuisje, beschikt u over een wasmachine, een droger en een vaatwasser. Ook treft u in onze vakantiehuisjes aan zee een open haard en een sauna. Uw huisdier is ook van harte welkom op ons park.?

Vakantiehuisjes aan zee boeken

Wij verwelkomen u binnenkort graag op ons prachtige park in één van onze vakantiehuisjes aan zee. De rustige, groene omgeving staat garant voor een heerlijke vakantie. Boek direct één van onze mooie vakantiehuisjes aan zee. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 0187 - 683 099. 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 32

Klasse 4. Comfort

Vrijstaande, goed uitgeruste vakantiewoning met een grote verzorgde en omheinde tuin.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 03

Klasse 2. TOP

Deze vrijstaande bungalow van het type Zuiderdiep is voorin het park gelegen.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning