Vakantiehuis op Goeree-Overflakkee

Houdt u van strand, een groene en rustige omgeving? Maar wilt u ook niet te lang in de auto zitten om een stad te bezoeken? Dan is een vakantiehuis op Goeree-Overflakkee de ultieme oplossing. Noordzeepark is een aanbieder in vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee.

Wat is er te doen op Goeree-Overflakkee?
Goeree-Overflakkee is een Zuid-Hollands eiland boven Zeeland. Het eiland is erg rustig en beschikt over een zeer mooie natuur. Goeree-Overflakkee is één gemeente met een aantal leuke dorpjes, waaronder: Middelharnis, Sommelsdijk waar u lekker kunt shoppen, het kleine stadje Goedereede. Daarnaast is Ouddorp, één van de dorpjes op het eiland, een bekende badplaats. U vindt hier mooie stranden, waar u heerlijk kunt zonnen maar natuurlijk ook lekker kunt uitwaaien. Fietst u graag? Of houdt u van watersport? Ook hiervoor is een vakantiehuis op Goeree-Overflakkee ideaal.

Waarom Noordzeepark?
Bent u op zoek naar een vakantiehuis op Goeree-Overflakkee? Kies dan voor Noordzeepark. Noordzeepark biedt een groot aantal ruime vakantiehuisjes aan. Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van een grote woonkamer, keuken, badkamer en een eigen parkeerplaats en tuin. Ons park is geheel voorzien van bebossing, u profiteert van de privacy en de rust. Het Noordzeepark ligt maar liefst 250 meter van het strand vandaan. Het park is ruim opgezet en beschikt over een sportveld, speeltuin, supermarkt, restaurant, café en tennisbanen.

Boek snel uw vakantiehuis op Goeree-Overflakkee
Ziet u zichzelf al zitten dicht bij het strand in de mooie natuur? Boek daarom snel een vakantiehuis op Goeree-Overflakee via Noordzeepark en geniet! Wilt u meer weten over de accomodaties, het park of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 47

Klasse 4. Comfort

Zeer stijlvol ingerichte vakantiewoning.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 19

Klasse 3. Premium

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning