Vakantiehuis aan het strand: vanaf €255,- per week

Vakantie vieren aan het strand? Boek dan een vakantiehuisje aan het strand bij Noordzeepark in Ouddorp! U kunt in uw vakantiehuisje aan het strand heerlijk genieten en uitrusten met uw partner, kinderen of vrienden.

Vraag onze brochure aan

Vakantiehuisjes aan het strand

Onze vakantiehuisjes aan het strand zijn zeer comfortabel. De huisjes bezitten een flinke woonkamer, een luxe badkamer, een complete keuken en sommige vakantiehuisjes hebben zelfs een eigen parkeerplaats voor de deur!

Noordzeepark heeft ook speciale kindvriendelijke vakantiehuizen. Wilt u uw huisdier niet missen tijdens uw vakantie? Ook dit is bij Noordzeepark geen probleem. U kunt uw viervoeter gewoon meenemen tijdens de vakantie. Elk vakantiehuisje bij Noordzeepark is voorzien van een grote tuin. Uw huisdier kan vrij rondlopen omdat het vakantiehuisje is afgeschermd door bomen en struiken.

Activiteiten rondom het strand

U kunt heerlijk genieten van het Noordzeestrand omdat de vakantiehuisjes gelegen zijn aan het strand. Ook kunt u genieten bij Standpaviljoen Paal 10 genieten van het mooie weer op het beste terras van Nederland.

Bent u een watersport liefhebber? Dan is de Brouwersdam de plek om te surfen of te zeilen. Het is ook mogelijk om te waterjumpen. Een bijkomend voordeel is dat de Brouwersdam de meeste zonne-uren van Nederland heeft en het waait er bijna altijd!

Bij Natural High is het mogelijk om te vliegeren, strandzeilen, kitesurfen en buggy vliegeren. Tijdens u vakantie aan het strand valt er dus genoeg te beleven. 

Is het volgende vakantiehuisje aan het strand voor u?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis aan het strand? Bekijk dan ons aanbod! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0187 683 099

Bekijk al onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 39

Klasse 2. TOP

Ruime vakantiewoning voor rust en ontspanning.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Oosterplaat 08

Klasse 2. TOP

Deze vrijstaande woning beschikt over een tuinhuis en inpandige berging.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning