Vakantiehuis aan de kust

vakantiehuis-aan-de-kust

Noordzeepark Ouddorp heeft een groot aantal vakantiehuizen aan de kust. Wanneer u wilt genieten van een heerlijke vakantie aan de kust dan hebben wij de juiste vakantiehuizen voor u. In het zomer kunt u genieten van het strand, maar ook in de voorjaarsvakantie kunt u heerlijk uitwaaien op het strand.  

Bekijk onze accommodaties

Luxe vakantiehuis aan de kust

Onze vakantiehuizen zijn bovendien zeer comfortabel. Elk vakantiehuis is standaard ingericht met een luxe badkamer, complete keuken, een eigen parkeerplaats, een wasmachine en een dvd-speler. Bovendien hebben al de vakantiehuizen een grote woonkamer. Zo kunt u optimaal genieten van uw welverdiende rust.

Extra opties voor uw vakantiehuis

Daarnaast kunt u voor een aantal extra opties kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een 2e toilet of badmaker, een droger, internet en of er huisdieren zijn toegestaan. Een belangrijk aspect is de privacy die u heeft wanneer u kiest voor een vakantiehuis aan de kust van Noordzeepark. Door de afbakening door middel van bomen en struiken, kunnen uw buren niet ongewenst bij u naar binnen kijken.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Boek een vakantiehuis aan de kust

Wilt u ook optimaal genieten van een schitterend vakantiehuis aan de kust? Neem dan direct contact op met Noordzeepark of boek direct uw vakantiehuis aan de kust! U kunt ons telefonisch bereiken op 0187 - 683 099. 

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 47

Klasse 4. Comfort

Zeer stijlvol ingerichte vakantiewoning.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 19

Klasse 3. Premium

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning