Vakantie aan de kust

Heerlijk genieten aan de kust tijdens uw vakantie? Dat kan! Noordzeepark is een vakantiepark in Ouddorp en ligt op slechts een paar minuten lopen van de kust. Wanneer u uw vakantie aan de kust wilt doorbrengen komt u naar Noordzeepark in Ouddorp!

vakantie-aan-de-kust

Vakantie aan de kust in Ouddorp
Noordzeepark ligt in Ouddorp. Uw vakantie aan de kust doorbrengen op Noordzeepark brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo bent u binnen een paar minuutjes op het strand. Hier geniet u van bijna 20 kilometer strand en heeft u alle ruimte om tot rust te komen.

Daarnaast is het centrum van Ouddorp zeker een bezoekje waard. Hier vindt u talloze winkeltjes, maar ook het pakken van een terrasje is een aanrader! Bovendien zijn er over het hele eiland Goeree-Overflakkee verschillende fietsroutes. Hiermee komt u tijdens uw vakantie aan de kust langs de mooiste plekjes van het gehele eiland.  

Vakantie aan de kust bij Noordzeepark

Het grote voordeel van uw vakantie aan de kust bij Noordzeepark zijn de accommodaties. In tegenstelling tot andere vakantieparken, verblijft u bij Noordzeepark in echte woningen. Hierdoor heeft u een luxe verblijf en veel privacy. Meer weten over onze accommodaties? Bekijk ons overzicht en boek uw vakantie aan de kust bij Noordzeepark! Zo hebben wij ook een aantal accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan en die geschikt zijn voor mindervalide mensen.

 

Bekijk onze accommodaties

Vakantie aan de kust online boeken

Heeft u nog vragen over uw vakantie aan de kust bij Noordzeepark? Neem dan direct contact met ons op! Geniet zorgeloos van uw vakantie aan de kust bij Noordzeepark in Ouddorp!

Boek direct uw vakantiewoning

Grevelingen 042

Klasse 3. Premium

Vrijstaand vakantiehuis dicht bij het strand,

€491
2 Slaapkamers 4 personen
Bekijk woning

Haringvliet 059

Klasse 3. Premium

In 2017 nieuw gemeubileerd en gestoffeerd, grote tuin op zuiden, 2 parkeerplaatsen op eigen grond.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning