Met Pasen verblijven aan de heerlijke Ouddorpse kust

Het weekend van Pasen, ook wel het Paasweekend genoemd, is ideaal om er lekker even tussenuit te gaan. Genieten met uw gezin doet u bij Noordzeepark. Bovendien profiteert u, als u nu een accommodatie boekt, van onze speciale aanbiedingen met Pasen.

Vraag onze brochure aan

Met Pasen naar Noordzeepark

Wilt u even helemaal bijkomen van uw drukke werkweken en lekker uitwaaien aan de kust? Noordzeepark ligt in Ouddorp, op loopafstand van het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van de ruimte. Samen met uw partner en/of kinderen is het een weekend lang genieten.

Noordzeepark heeft een groot aantal accommodaties. Wanneer u met het Paasweekend wilt verblijven op het Noordzeepark, profiteert u van scherpe aanbiedingen.

Dagje uit met Pasen

Ook in de omgeving van het Noordzeepark is veel te doen tijdens Pasen. Zo kunt u een dagje uit naar Deltapark Neeltje Jans. Hier leren u en uw kinderen op een leuke manier hoe de Deltawerken nu in elkaar zitten. Daarnaast is Zierizee ook een leuke plaats om te bezoeken. In het gezellige centrum vindt u leuke winkels en gezellige eettentjes. Zeker de moeite waard! 

Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan:

Overnachten met Pasen aan de kust? Bekijk ons aanbod accommodaties en boek direct uw Paasweekend bij Noordzeepark.

Bekijk onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 071

Klasse 4. Comfort

Deze geschakelde bungalow met garage ligt vrij vooraan in het park.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 19

Klasse 3. Premium

Deze vrijstaande bungalow ligt rustig gelegen vooraan in het park

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning