Met Pasen verblijven aan de heerlijke Ouddorpse kust

Het weekend van Pasen, ook wel het Paasweekend genoemd, is ideaal om er lekker even tussenuit te gaan. Genieten met uw gezin doet u bij Noordzeepark. Bovendien profiteert u, als u nu een accommodatie boekt, van onze speciale aanbiedingen met Pasen.

Vraag onze brochure aan

Met Pasen naar Noordzeepark

Wilt u even helemaal bijkomen van uw drukke werkweken en lekker uitwaaien aan de kust? Noordzeepark ligt in Ouddorp, op loopafstand van het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van de ruimte. Samen met uw partner en/of kinderen is het een weekend lang genieten.

Noordzeepark heeft een groot aantal accommodaties. Wanneer u met het Paasweekend wilt verblijven op het Noordzeepark, profiteert u van scherpe aanbiedingen. Zo kunt u in Haringvliet 093 van 22 maart tot 29 maart verblijven vanaf slechts €358! U kunt hier met maximaal acht personen verblijven tijdens Pasen

Dagje uit met Pasen

Ook in de omgeving van het Noordzeepark is veel te doen tijdens Pasen. Zo kunt u een dagje uit naar Deltapark Neeltje Jans. Hier leren u en uw kinderen op een leuke manier hoe de Deltawerken nu in elkaar zitten. Daarnaast is Zierizee ook een leuke plaats om te bezoeken. In het gezellige centrum vindt u leuke winkels en gezellige eettentjes. Zeker de moeite waard! 

Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan:

Overnachten met Pasen aan de kust? Bekijk ons aanbod accommodaties en boek direct uw Paasweekend bij Noordzeepark.

Bekijk onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 19

Klasse 3. Premium

Vrijstaand huis met eigen parkeerplaats in het achterste, rustige deel van het park.

€370
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 05

Klasse 2. TOP

Ruime, vrijstaande bungalow met grote tuin, rustig gelegen in het midden van het park.

€391
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning