Over Ouddorp

Ouddorp is één van de gezelligste dorpen aan de Noordzee. Geniet van het strand, drink een verfrissend drankje op één van de terrassen of ontdek Ouddorp op de fiets!

Ouddorp: toeristische badplaats

Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw komen toeristen massaal naar Ouddorp, dé badplaats van het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp trekt allerlei toeristen: gezinnen met kinderen, 50+'ers, Duitsers en jongeren.

ouddorpOuddorp is qua inwoners geen grote plaats. Er wonen slechts enkele duizenden mensen. Maar 's zomers verandert dit! Dan zitten de tientallen campings en vakantieparken lekker vol, waardoor er een heerlijke vakantiesfeer hangt in Ouddorp. Vanuit het Noordzeepark bent u binnen enkele minuten op het strand van Ouddorp of loopt u gemakkelijk naar het centrum toe.

Omgeving Ouddorp

In de omgeving van Ouddorp is voldoende te beleven. Een dagje winkelen? Of wandelen in de duinen? Ouddorp biedt vermaak voor het hele gezin. Daarnaast kunt u vanuit Ouddorp gemakkelijk naar steden als Zierikzee, Burgh-Haamstede, Renesse, Vlissingen en Middelburg. Al deze steden zijn een kwartier tot 45 minuten van Ouddorp verwijderd. 

Wilt u genieten van een goedkope vakantie in Ouddorp? Boek dan snel een accommodatie bij Noordzeepark!

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 091

Klasse 3. Premium

Deze smaakvol ingerichte ruime 6-persoons woning ligt centraal op het park.

€374
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 014

Klasse 3. Premium

Vakantie in vrijstaande woning, en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan hier!

€233
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning