Over Ouddorp

Ouddorp is één van de gezelligste dorpen aan de Noordzee. Geniet van het strand, drink een verfrissend drankje op één van de terrassen of ontdek Ouddorp op de fiets!

Ouddorp: toeristische badplaats

Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw komen toeristen massaal naar Ouddorp, dé badplaats van het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp trekt allerlei toeristen: gezinnen met kinderen, 50+'ers, Duitsers en jongeren.

ouddorpOuddorp is qua inwoners geen grote plaats. Er wonen slechts enkele duizenden mensen. Maar 's zomers verandert dit! Dan zitten de tientallen campings en vakantieparken lekker vol, waardoor er een heerlijke vakantiesfeer hangt in Ouddorp. Vanuit het Noordzeepark bent u binnen enkele minuten op het strand van Ouddorp of loopt u gemakkelijk naar het centrum toe.

Omgeving Ouddorp

In de omgeving van Ouddorp is voldoende te beleven. Een dagje winkelen? Of wandelen in de duinen? Ouddorp biedt vermaak voor het hele gezin. Daarnaast kunt u vanuit Ouddorp gemakkelijk naar steden als Zierikzee, Burgh-Haamstede, Renesse, Vlissingen en Middelburg. Al deze steden zijn een kwartier tot 45 minuten van Ouddorp verwijderd. 

Wilt u genieten van een goedkope vakantie in Ouddorp? Boek dan snel een accommodatie bij Noordzeepark!

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 089

Klasse 3. Premium

Geschakelde vakantiewoning met eigen oprit. De vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€370
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 027

Klasse 2. TOP

Lichte en kindvriendelijke vakantiewoning met enorme tuin op loopafstand van het strand.

€391
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning