Kerstvakantie aan zee

Wilt u er met de kerstdagen even heerlijk tussenuit? Wat dacht u van de kerstsfeer op Goeree-Overflakkee? Geniet van een heerlijke sfeer in Ouddorp, als u tijdens uw kerstvakantie aan zee verblijft op Noordzeepark. Meer weten over Noordzeepark en onze accommodaties tijdens een kerstvakantie aan zee?

Ontvang onze gratis brochure

Noordzeepark tijdens de kerstvakantie

Even uw vertrouwde omgeving ontvluchten om optimaal te kunnen genieten tijdens de kerstvakantie? Dat kan op Noordzeepark. Door onze ruime en moderne accomodaties mist u niet de luxe van thuis en kunt u eens heerlijk ontspannen in een andere omgeving. Het park bevindt zich op steenworp afstand van het Noordzeestrand en talloze sfeervolle plaatsjes in de omgeving. Denk aan Goedereede, Zierikzee en Middelburg. Dit zijn de 'hotspots' tijdens de kerstvakantie, waar veel markten, winterfairs en evenementen plaatsvinden in ultieme kerstsferen.

Ontdek de omgeving

Last minute kerstvakantie aan zee

Even weg van alle stress en drukte van het dagelijkse leven. Op Noordzeepark kunt u samen helemaal tot rust komen. Alles kan en niks moet. De ongedwongen gezellige sfeer van kerst zorgt ervoor dat u uitgerust kunt beginnen aan het nieuwe jaar. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken is: "Slagroom bij mijn warme chocolademelk?", "Welke jas moet ik aan tijdens het uitwaaien op het strand?" en "Heb ik genoeg hout voor de open haard?". Kunt u ook niet wachten om de laatste maand van het jaar mooi af te sluiten? Bekijk dan eens onze kerstacties!

Bekijk de kerstacties

Boek direct uw vakantiewoning

Zuiderdiep 01

Klasse 2. TOP

We nemen u mee naar deze sfeervolle recreatiewoning met een grote tuin.

€561
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Zuiderdiep 34

Klasse 2. TOP

Een comfortabel en modern ingericht vakantiehuis.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 023

Klasse 1. VIP

Deze bungalow in Zeeland is volledig aangepast voor minder validen en ligt voorin het park. 

€340
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning