Huisje aan de kust

Bent u een echt waterliefhebber of een strandmens? Een huisje aan de kust boekt u gemakkelijk op het Noordzeepark in Ouddorp. Noordzeepark is een vakantiepark aan de kust in Ouddorp met een groot aanbod van huisjes. Meer weten?

Vraag onze gratis brochure

Omgeving Noordzeepark

In de omgeving van ons vakantiepark zijn verschillende activiteiten te doen. Zo kunt u heerlijk genieten op het Noordzeestrand. Vanaf uw huisje aan de kust bent u met een paar minuutjes op het kilometer lange strand. Ook is het centrum van Ouddorp goed bereikbaar. Hier vindt u leuke winkels en gezellige terrasjes. Bent u een liefhebber van fietsen? In de omgeving van Noordzeepark zijn een groot aantal fietsroutes die u de mooiste plekjes van het eiland Goeree-Overflakkee laten zien!

Boek direct uw huisje aan de kust

Voor een vakantie aan de kust komt u naar Noordzeepark. Ons aanbod vakantiehuisjes aan de kust is zeer divers. Zo zijn er een aantal huisjes aan de kust waar huisdieren zijn toegestaan. Ook zijn de huisjes aan de kust onder andere voorzien van een vaatwasser en een wasmachine. Elke huisje aan de kust is overigens voorzien van een complete keuken, een mooie badkamer en een grote woonkamer. Bekijk ons aanbod en boek direct uw huisje aan de kust.

Vragen over huisje aan de kust?

Heeft u nog vragen over een vakantiehuisje aan de kust? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk. Voor een vakantie in een huisje aan de kust komt u naar het Noordzeepark.

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 069

Klasse 4. Comfort

​Deze geschakelde bungalow met afgesloten tuin, ligt vrij vooraan in het park.

€425
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 09

Klasse 2. TOP

Gelegen in een zeer rustig en groen gedeelte van het park.

€473
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning