Lang weekend weg op Hemelvaartsdag aan de kust

Met Hemelvaartsdag trekken de meeste Nederlands er lekker op uit. Hemelvaartsdag valt op donderdag en een hoop mensen krijgen of nemen de vrijdag ook vrij. Hierdoor heeft u een heerlijk lang weekend voor uzelf en uw gezin.

Vraag onze brochure aan

Hemelvaartsdag valt in mei en dat betekent dat het vaak mooi weer is. Het Noordzeepark is het ideale park in deze periode in de provincie Zeeland. Het Noordzeepark ligt net boven de provincie Zeeland en ligt op een half uur rijden van steden zoals Zierikzee, Middelburg en Goes. Daarnaast beschikt de provincie Zeeland over vele mooie stranden en natuurgebieden.

Faciliteiten die uw hemelvaartsweekend compleet maken

U kunt tijdens Hemelvaart genieten in en rondom Ouddorp aan Zee. Er zijn diverse faciliteiten. Je kunt wandelend of fietsend genieten van de mooie natuurgebieden. Ook kun je verschillende steden bezoeken zoals Zierikzee, Goes en Middelburg of het oude pittoreske stadje Goedereede.

Noordzeepark ligt direct aan het Noordzeestrand, u kunt hier heerlijk uitwaaien. Bent u fan van watersporten? De Noordzee, Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn allemaal binnen handbereik. U kunt in de directe omgeving zeilen, duiken, zwemmen en surfen. 

Weekend weg met Hemelvaartsdag?

Wilt u met hemelvaart er even lekker tussenuit? Kom dan naar Noordzeepark in Ouddorp! Bekijk snel onze accommodaties. Heeft u nog vragen over het hemelvaartsweekend, het Noordzeepark of de accommodaties? Neem contact met ons op. U heeft binnen 24 uur een reactie.

Bekijk al onze accommodaties

Boek direct uw vakantiewoning

Grevelingen 036

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande bungalow is zeer rustig gelegen in de straat Grevelingen.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 109

Klasse 4. Comfort

Licht vakantiehuis met strandgevoel.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning