Goedkope zomervakantie

Hoewel een vakantie ontzettend leuk is, wordt het al snel erg duur. Er zijn echter genoeg mogelijkheden om alsnog te besparen. Met vijf handige tips is een goedkope zomervakantie binnen handbereik. Wij informeren u graag over hoe u zo voordelig mogelijk een goedkope zomervakantie kunt boeken. Check onderstaand de tips.

Tip 1: Blijf in Nederland

Om een leuke vakantie te hebben hoeft u echt niet naar het einde van de wereld te reizen. Nederland is namelijk ook hartstikke mooi en er zijn ongetwijfeld plaatsen waar u nog nooit geweest bent. Wilt u een goedkope zomervakantie, dan kunt u prima op vakantie naar de Veluwe, de Waddeneilanden of de Zeeuwse kust. 

Tip 2: Boek heel vroeg

Een eenvoudige manier om zeker te zijn van een goedkope zomervakantie is door heel vroeg te boeken. Veel aanbieders hanteren zogeheten vroegboekkorting die hoog op kan lopen. Hoe eerder u boekt, hoe hoger uw korting is. En niet te vergeten: u kunt extra lang uitkijken naar het moment van vertrek. Zo wordt het al een stuk eenvoudiger om een goedkope zomervakantie te boeken. 

goedkope zomervakantie

Tip 3: Boek heel laat

Wilt u juist niet uw vakantie al heel vroeg bepalen, maar wilt u wel graag een goedkope zomervakantie, dan kunt u ook heel laat boeken. Veel aanbieders bieden last minutes aan, waarmee u op het laatste moment nog extra voordelig een mooie vakantiewoning kunt boeken. Laat boeken in plaats van heel vroeg kan u dus ook een goedkope zomervakantie opleveren. 

Tip 4: Vermijd het hoogseizoen

Het is u wellicht bekend: gedurende het hoogseizoen worden absurde prijzen gerekend voor vakantiewoningen. Soms tot wel twee of drie keer zoveel als buiten het hoogseizoen. Wilt u een goedkope zomervakantie boeken, dan is het slim om het hoogseizoen te vermijden. Als u net voor of na het hoogseizoen op vakantie gaat, is het vaak ook een stuk rustiger en dus kunt u meer genieten! 

Tip 5: Bespaar op uitjes

Een leuk uitje kost vaak meer geld dan u eigenlijk zou willen. Een dagje naar een pretpark met het hele gezin kost al gauw ruim honderd euro en is dus eigenlijk niet meer onder de noemer goedkope zomervakantie te scharen. Probeer te besparen op dergelijke uitjes door mee te doen aan kortingsacties. Of bedenk alternatieve uitjes die stukken voordeliger zijn. 

picknick goedkope zomervakantie

Goedkope zomervakantie in Ouddorp

Wilt u zeker zijn van een goedkope zomervakantie, dan bent u van harte welkom in Ouddorp bij Noordzeepark. Wij bieden scherp geprijsde vakantiewoningen aan vlakbij de kust. Uw hond is welkom op ons park, dat bovendien kindvriendelijk is en in een rustige, groene omgeving ligt. Boek uw goedkope zomervakantie bij ons.

Boek direct uw vakantiewoning

Mosselbank 055

Klasse 2. TOP

Heerlijk, licht en gezellig familiehuis.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 34

Klasse 4. Comfort

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt middenin het Noordzeepark.

€491
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning