Goedkope vakantie Ouddorp

Wilt u er even helemaal tussenuit en genieten van de rust tegen een betaalbare prijs? Noordzeepark biedt goedkope vakanties aan in Ouddorp. Vanaf € 250,- kunt u al een week op het Noordzeepark verblijven. Meer weten?

Bekijk onze gratis brochure

Voorzieningen

U kunt bij Noordzeepark op een goedkope manier genieten van een vakantie in Ouddorp. Het vakantiepark ligt direct aan het Noordzeestrand. De bungalows zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Tijdens uw verblijf op Noordzeepark beschikt u over een grote tuin.

Het vakantiepark aan de kust beschikt over een eigen supermarkt, restaurant, cafetaria en een eetcafé. Ook is er een speeltuin voor de kleintjes beschikbaar, kinderen vermaken zich ook prima op Noordzeepark. Voor de wat oudere kinderen of volwassenen is er een sportveld.

Omgeving vakantiepark in Ouddorp

Noordzeepark ligt in een rustige en prachtige omgeving. U kunt genieten van de zandstranden of de mooie natuurgebieden. Bent u meer een sportief type? Als fietsliefhebber krijgt u geen genoeg van het Zuid-Hollandse eiland. Ook als watersporter vermaakt u zich prima in Ouddorp. Hier kunt u zeilen, duiken, surfen, windsurfen en kitesurfen.

Boek uw overnachting

Bent u geïnteresseerd in een goedkope vakantie in Ouddorp in een mooi en verzorgd vakantiepark? Bekijk de verschillende accommodaties en de prijzen. Boek snel uw overnachting bij Noordzeepark. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Boek direct uw vakantiewoning

Veermansplaat 19

Klasse 3. Premium

Deze vrijstaande bungalow met extra grote woonkamer ligt in een afgesloten tuin.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Deltageul 29

Klasse 3. Premium

Vrijstaande bungalow is gelegen aan de achterzijde van het park

€518
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning