Een dagje uit in Goedereede

Goedereede is misschien wel het mooiste stadje van Nederland. Met haar mooie haven, sfeervolle straatjes en bomvolle terrassen is het er altijd gezellig. Kortom: Goedereede is beslist een bezoekje waard.

Vraag onze brochure aan

Goedereede: het mooiste vestingstadje van het land

Goedereede heeft mooie bezienswaardigheden, zoals de Toren van Goereede, de haven van Goedereede en de Pieterstraat met haar pittoreske huisjes. Hoewel er niet veel winkels zijn in Goedereede, zijn er wel veel terrassen, hotels en restaurants waar je 's zomers (en 's winters!) iets kunt drinken of eten. Daarnaast zijn er in de zomer diverse markten waarbij de cultuur van Goedereede een belangrijke rol speelt.

Toch graag winkelen? Dan liggen de winkeldorpen Renesse, Ouddorp en Middelharnis op een paar minuutjes rijden.

Wat is er te doen in de omgeving Goedereede?

In de omgeving van Goedereede kun je verschillende uitstapjes maken. Genieten van de natuur? Trek er op uit en volg de fiets- of wandelroute door de Kwade Hoek. In dit schitterende natuurgebied vind je mooie planten en dieren. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de duinen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Noordzeestrand.

Vanuit ons vakantiepark Noordzeepark is het vijf minuten rijden naar Goedereede. En in de omgeving kun je ook nog eens volop watersporten, zonnen, strandtenten bezoeken, wandelen, shoppen, fietsen uitgaan en nog veel meer.

Bekijk al onze accommodaties

 

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 067

Klasse 2. TOP

Gemoedelijke woning in een rustige zijstraat.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 40

Klasse 2. TOP

Deze grote vrijstaande bungalow met 2 badkamers. En heeft voldoende parkeergelegenheid. 

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning