Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag zijn de meeste Nederlanders een lang weekend vrij. U ook? Kom dan tijdens dit lange weekend genieten op Noordzeepark. Lekker een weekend weg met uw gezin, partner of een groep vrienden. Op Noordzeepark beleeft u een goede start van de lente! Boek direct uw accommodatie voor een lang weekend weg met Goede Vrijdag. 

Uitstapjes tijdens Goede Vrijdag

Geniet van uw Goede Vrijdag in Zeeland. Dit is bij Noordzeepark geen enkel probleem. Er zijn namelijk genoeg uitstapjes in de omgeving. Lekker fietsen door de prachtige omgeving van Zeeland of uitwaaien op het strand. Ook kunt u leuke uitstapjes maken in de buurt van Ouddorp. Ontdek het oude pittoreske stadje Goedereede of breng een bezoekje aan Strandpaviljoen Paal 10, volgens Misset Horeca het beste terras van Nederland!

Daarnaast is Goede Vrijdag en Noordzeepark de ideale combinatie voor de watersporters! Surf- en zeilcentrum Brouwersdam is de juiste locatie om te leren surfen en zeilen. Ook kun je vliegeren, kitesurfen of buggy vliegeren. Noordzeepark ligt op zo`n 10 minuutjes afstand van het surf- en zeilcentrum in Ouddorp.

Het lange weekend van Goede Vrijdag maakt u helemaal compleet door te overnachten op het Noordzeepark in Ouddorp, net boven de provincie Zeeland. Op het park zijn diverse faciliteiten en ook de omgeving is erg geschikt voor een leuk weekend weg.

Verblijf op Goede Vrijdag bij Noordzeepark

Zien wij u terug met Goede Vrijdag? Boek snel uw accommodatie bij Noordzeepark. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen!

Boek direct uw vakantiewoning

Mosselbank 027

Klasse 2. TOP

Lichte en kindvriendelijke vakantiewoning met enorme tuin op loopafstand van het strand.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Haringvliet 027

Klasse 3. Premium

Ideale ligging, vlakbij alle faciliteiten.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning