Fietsen in de duinen van Ouddorp

Niets is leuker dan een dagje fietsen in de duinen. In Ouddorp (Goeree-Overflakkee) is een speciaal fietspad aangelegd langs de Noordzeekust, zodat vakantiegangers op de fiets de zon in de zee zien zakken.

Fietsroute door de duinen

Hieronder ziet u een kaart van de nieuwe fietspaden. Deze fietspaden zijn volledig autovrij. Daarnaast is het mogelijk om via deze fietspaden gemakkelijk het strand en de strandtenten te bereiken.U kunt zelf een fiets meenemen, maar u kunt ook fietsen huren bij ons Noordzeepark in Ouddorp. Zoekt u een aantal leuke fietstochten? Dan kunt u terecht bij VVV Ouddorp (Bosweg 2, Ouddorp).

Fietsen in de duinen en ver daarbuiten

Een dagje fietsen in de duinen van Ouddorp? Vergeet dan niet om de mooiste plekken van Goeree-Overflakke op te zoeken, zoals de historische binnenstad van Goedereede, de haven van Stellendam en het bruisende centrum van Ouddorp.?

Daarnaast zijn er ook een aantal natuurgebieden in de omgeving van Noordzeepark waar u door heen kunt fietsen. De Slikken van Flakkee, de Kwade Hoek en de Kop van Goeree.

Wilt u een perfecte fietsvakantie? Kom een weekend, een (mid)week of twee weken naar Noordzeepark Ouddorp! Vanaf ons park kunt u heerlijk fietsen in de duinen

Boek direct uw vakantiewoning

Doggersbank 49

Klasse 1. VIP

Welkom in deze moderne en gezellige vakantiewoning!

3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 09

Klasse 2. TOP

Gelegen in een zeer rustig en groen gedeelte van het park.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning