Deltawerken

Altijd al geïnteresseerd geweest in de Deltawerken en verblijft u op Noordzeepark? Dan is het bezoeken van Deltapark Neeltje Jans een ultiem dagje uit! Hier kunt u genieten van alles omtrent de Deltawerken.

Laat u inspireren door de Deltawerken

Deltawerken`De stormvloedkering is gesloten. De Deltawerken zijn voltooid. Zeeland is veilig`. Dit waren de woorden van Koningin Beatrix bij de opening van de Deltawerken in 1986.

De Deltawerken zijn gebouwd om de herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kunt u de geschiedenis van de Deltawerken terugzien, inclusief de watersnoodramp. Ook is er de mogelijkheid om door het binnenste van de stormvloedkering te wandelen. Hier ervaart u de indrukwekkende constructie van de Deltawerken terwijl het water onder uw voeten bruist.

Noordzeepark

Na een informatief dagje over de Deltawerken is het heerlijk om uit te kunnen rusten. Daarom zorgen wij ervoor dat u heerlijk kunt uitrusten bij Noordzeepark te Ouddorp. Dit is maar 20 minuutjes rijden vanaf Deltapark Neeltje Jans. Bij Noordzeepark is het ook mogelijk om meerdere dagen te overnachten.

noordzeeparkKijkt u al uit naar een dagje Deltawerken, gevolgd door lekker uitrusten bij Noordzeepark? Bekijk dan snel ons accommodatie aanbod. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deltapark Neeltje Jans is één van de uitstapjes die u kunt maken als u verblijft op het Noordzeepark. Natuurlijk zijn er veel meer uitstapjes die u kunt maken als u bij ons verblijft. Bezoek bijvoorbeeld eens één van de staden in de omgeving van het Noordzeepark, zoals Zierikzee, Middelburg of Goedereede!

Boek direct uw vakantiewoning

Grevelingen 050

Klasse 1. VIP

Heerlijk licht en modern vrijstaand vakantiehuis.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Veermansplaat 05

Klasse 2. TOP

Ruime, vrijstaande bungalow met grote tuin, rustig gelegen in het midden van het park.

€546
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning