De Staver

Een leuk dagje weg in de buurt van het Noordzeepark? Breng eens een bezoekje aan Recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. Hier kunt u heerlijk zwemmen, bowlen of gezellig wat drinken.

Activiteiten in De Staver

de staverBij Recreatiecentrum De Staver kunt u verschillende activiteiten doen. Het zwembad bestaat uit twee baden, een bubbelbad en een glijbaan. U kunt hier naast vrijzwemmen ook baantjes trekken. Ook is er voor de allerkleinste kinderen een speciaal bad.

Behalve zwemmen bevindt zich in De Staver ook een bowlingcentrum. De zes moderne bowlingbanen zijn geschikt om lekker een potje te bowlen. Daarnaast is het ook mogelijk om een sportzaal af te huren voor een potje tennis of zaalvoetbal bijvoorbeeld. Na het sporten lekker wat eten of drinken? Ook dat is geen enkel probleem bij De Staver.

Noordzeepark

noordzeeparkVoor een leuk dagje weg in de omgeving van Noordzeepark is De Staver zeker een bezoekje waard. Wilt u na een dagje zwemmen, bowlen of sporten uit rusten in de buurt? Dat kan bij Noordzeepark. Boek één van onze accommodaties en overnacht op het Noordzeepark.

Naast Recreatiecentrum De Staver, zijn er nog meer uitstapjes in de omgeving van het Noordzeepark die u kunt maken. Wat dacht u van Deltapark Neeltje Jans. Hier leert u alles over de Deltawerken van Zeeland. Heerlijk genieten op het Noordzeestrand? Vanaf het Noordzeepark bent u binnen enkele minuutjes op het strand!

Het Noordzeepark ligt op slecht 20 minuutjes rijden vanaf Recreatiecentrum De Staver. Wilt u meer weten over het Noordzeepark of onze accommodaties? Neem dan contact met ons op.

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 085

Klasse 5. Standard

Deze geschakelde bungalow heeft een garage en ligt  vrij vooraan in het park.

€333
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 117

Klasse 2. TOP

Vrijstaande woning aan het eind van een doodlopende weg.

€391
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning