Dagje uit naar de Mekkerstee

Wilt u een dagje uit beleven op de boerderij en genieten van het zelfgemaakte ijs, appeltaart en biologische geitenkaas? Dan is de Mekkerstee een absolute aanrader!

Wat kun je doen op de Mekkerstee?

mekkersteeTijdens uw dagje uit naar de Mekkerstee kunt u gezellig tussen de geiten en andere boerderijdieren doorlopen. Van de geiten die op de Mekkerstee rondlopen wordt er biologische geitenkaas en ambachtelijk ijs gemaakt. Dit wordt in de landwinkel van de Mekkerstee verkocht.

De Mekkerstee is in de buurt van het Noordzeepark te vinden. U kunt de Mekkerstee op het volgende adres bezoeken: 

Hofdijksweg 34
3253 KB Ouddorp

Meer informatie over de Mekkerstee vindt u hier.

Mekkerstee combineren met het Noordzeepark

noordzeepark

Na een dagje op de Mekkerstee te zijn geweest kunt u genieten van de rust op het Noordzeepark in Ouddorp. Het Noordzeepark heeft verschillende type accommodaties. Alle bungalows beschikken over een flinke tuin met een groot terras. Wilt u er lekker een weekendje tussenuit en tegelijk leuke activiteiten in de omgeving van Ouddorp ondernemen? Bekijk snel ons aanbod van bungalows, als u interesse heeft in een verblijf op Noordzeepark. 

In de omgeving van het Noordzeepark zijn nog meerdere leuke uitstapjes die u kunt maken. Tot rust komen op het Noordzeestrand, genieten van de natuur op het Grevelingenmeer of de Kwade Hoek bezoeken. Bijkomen van een dagje weg doet u bij Noordzeepark. Meer weten over onze accommodaties? Neem contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie. 

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 091

Klasse 3. Premium

Deze smaakvol ingerichte ruime 6-persoons woning ligt centraal op het park.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Mosselbank 117

Klasse 2. TOP

Vrijstaande woning aan het eind van een doodlopende weg.

€546
3 Slaapkamers 5 personen
Bekijk woning